GTA Online'de kulaklıkle oynamak istiyorum. Ama sesim obur oyunculara gidiyor. Oyunculari susturabiliyorum ama mikrofonumu kapatamıyorum.
Tamam hocamBen seni PS4 zannettim. En başta dediğin o ayardan bahsetmiştim aslında ben sessize alma konusunda. Şimdi o ayarı aktif ettin oyuna girip bir dener misin? Takımı kapatıp deneyebilirsin.
Ben seni PS4 zannettim. En başta dediğin o ayardan bahsetmiştim aslında ben sessize alma konusunda. Şimdi o ayarı aktif ettin oyuna girip bir dener misin? Takımı kapatıp deneyebilirsin.
Rica ederim iyi oyunlar.Tamam hocam
Hocam işe yaradı teşekkürler.
Hocam şimdi tekrar açtım ps ama galiba bu takım işi her girdiğimizde yapılıyor bunun kalıcı yolu yok muRica ederim iyi oyunlar.
Yok maalesef. Takımı kapatıp açtığınızda yeniden açmanız lazım. Bu arada siz gerekli ayarı açtınız aslında, takım açmanız zorunlu olmamalı.Hocam şimdi tekrar açtım ps ama galiba bu takım işi her girdiğimizde yapılıyor bunun kalıcı yolu yok mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.