Çözüldü PS4 GTA 5 Story mode olarak açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Diğer

IskenderTiftik

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar PS4'te oynarken direkt beni Online ya da story mode diye sormadan story moda atıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yalnız o sekmeye gelmek için hep en baştan hikaye modunun ilk bölümünü bitirmek gerekiyor. Bir de hikaye modunu nasıl kaydedebilirim?
Hocam yalnız ben PS4'ten olduğum için depolama alanını çıkaramam.
Arkadaşlar sorun çözüldü. Story Mode'da prologue bölümünden sonra Save demeyi unutuyor muşum.
Arkadaşlar PS4'te oynarken direkt beni Online'ya da story mode diye sormadan story moda atıyor. Ne yapabilirim?

Hocam, loading ekranında kare tuşuna bastığınızda olmuyorsa manuel olarak story moda attığı zaman Online'a giriş yapın ayarlardan.

Yalnız o sekmeye gelmek için hep en baştan hikaye modunun ilk bölümünü bitirmek gerekiyor. Bir de hikaye modunu nasıl kaydedebilirim?
Hocam yalnız ben PS4'ten olduğum için depolama alanını çıkaramam.
Arkadaşlar sorun çözüldü. Story Mode'da prologue bölümünden sonra Save demeyi unutuyor muşum.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…