PS4 hala alınır mı?

Bizim ülkemizde hala PS 3 bile oynayan insanların sayısı oldukça fazla. Normalde, PS 4 en fazla 6-7k eder, lakin piyasadaki insanlar abarttığı için 12K'ya bile satan var. Oldukça eski bir cihaz, lakin desteği hala devam ediyor. Oyunları da güzel. Performansı da iyidir. Oyun fiyatları çok pahalı, ya kırdıracaksın, ya CD al-sat yapacaksın. Bana kalırsa, ucuz yanında oyunlu temiz ve sağlam bir cihaz bulursan al. Yoksa da Xbox Series S alabilirsin. Söz konusu GTA 6 bile oynatayacak.

Bizim ülkemizde hala PS 3 bile oynayan insanların sayısı oldukça fazla. Normalde, PS 4 en fazla 6-7k eder, lakin piyasadaki insanlar abarttığı için 12K'ya bile satan var. Oldukça eski bir cihaz, lakin desteği hala devam ediyor. Oyunları da güzel. Performansı da iyidir. Oyun fiyatları çok pahalı, ya kırdıracaksın, ya CD al-sat yapacaksın. Bana kalırsa, ucuz yanında oyunlu temiz ve sağlam bir cihaz bulursan al. Yoksa da Xbox Series S alabilirsin. Söz konusu GTA 6 bile oynatayacak.

Hocam kolsuz oyunsuz verecek cihazı bende zaten 2 adet kol var pes oynamak için almıştım oyun içinde aldığım gibi kıracağım cihazı o yüzden kafam rahat cihaz sağlam gelsin yeter bana :)

Bu arada yurt dışı Redmi Note 8 + 19 inç bir monitör vereceğim söylediğiniz ortalama fiyatlara kıyasla güzel fiyata alıyorum gibi.

Hocam kolsuz oyunsuz verecek cihazı bende zaten 2 adet kol var pes oynamak için almıştım oyun içinde aldığım gibi kıracağım cihazı o yüzden kafam rahat cihaz sağlam gelsin yeter bana :)

Test edip alın hocam ihmal etmeyin sonuçta para kolay kazanılmıyor. Hayattan zevk almayı da unutmayın küçük şeylere kafanızı takmayın.

PS4 alırsam ilk işim kırdırmak olacaktır.

Konsolu kırdırmanız biraz zor olur çünkü konsolun güncellenmemiş olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam 9.55 ve eski sürümleri kırılabiliyor. Güncellenen konsollar kırılamıyor.

Hocam zaten alacağım kişi 2 yıldır dolapta saklıyor cihazı büyük ihtimal güncellenmemiştir.

Hocam cihaz 10 yıllık. Bundan 5-6 ay önce kullandığımda 11.50 sürümü falan vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı