PS4 için 2 TB HDD önerisi

Kurosaki Ichigo

Hectopat
Hard disk alacağım PS4'üm için. İnternette fiyatlara bakıyorum da 2 TB diskler 600 civarında. External disklerin 2 TB olanları 400 civarında external disk alıp içindeki HDD'yi kullansam sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler.

WD 2,5'' 4TB My Passport Siyah USB 3.0 Taşınabilir Disk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu external 4tb 600 küsür tl

Wd Wd20spzx 2 Tb 2.5" 128 Mb Ssd - n11.com bu da normal 2 tb bunların ne farkı var söyleyebilir misiniz

External olarak kullanılabiliyor hard disk biliyorum ama içindeki hard diski ps3 üme takmak istiyorum.Lütfen bildiklerinizi paylaşın

Son düzenleme:
Tam emin olmamakla beraber external bir disk alıp kutusundan çıkartıp normal disk olarak kullanabilirsiniz diyorum hocam. Zira pc'lerde aynı yöntemle kullanılabiliyor çünkü.. Fakat PS4 maksimum kaç TB diskleri kabul ediyor ona göre hareket etmekte fayda var. Benim bildiğim kadarıyla maksimum disk kapasitesi 5TB olması lazım.. Tabii birde RPM ve cache bellek meselesine dikkat etmenizde fayda var.. 7200RPM 64 veya 128MB cache olan bir disk işinizi görecektir..

Yorumun için teşekkür ederim.PS4 8TB kadar destekliyor.Rpm dönüş hızına gelirsek 5400 bulunuyormus içinde fazla ısınmaması için.2.5 inç bir HDD işimi görücek fakat bu fiyat farkı neden uçurum gibi.Aynı fiyata 4TB disk alabiliyorum acaba daha çabuk mu bozuluyor external diskler.

Yorumun için teşekkür ederim.PS4 8TB kadar destekliyor.Rpm dönüş hızına gelirsek 5400 bulunuyormus içinde fazla ısınmaması için.2.5 inç bir HDD işimi görücek fakat bu fiyat farkı neden uçurum gibi.Aynı fiyata 4TB disk alabiliyorum acaba daha çabuk mu bozuluyor external diskler.
Öncelikle ben teşekkür ederim hocam. Yıllardır kullandığım 1TB seagate external diskim var. Hala daha bana mısın demedi heralde bi 4-5 yıldır bende.. Cihaz 7200RPM disk ile en fazla ne kadar ısınabilir ki diye düşünüyorum kaldı ki 5400RPM'li bir diskten sonra 7200RPM hız olarak kendini epey hissettirecektir

Öncelikle ben teşekkür ederim hocam. Yıllardır kullandığım 1TB seagate external diskim var. Hala daha bana mısın demedi heralde bi 4-5 yıldır bende.. Cihaz 7200RPM disk ile en fazla ne kadar ısınabilir ki diye düşünüyorum kaldı ki 5400RPM'li bir diskten sonra 7200RPM hız olarak kendini epey hissettirecektir

Yok, hissettirmiyor. Örnek vereyim 30 saniyede açılan bir oyun 27-28 saniyede açılıyor. Pek bir etkisi yok yani, üstüne üstlük gözle görülür derecede de fazla ısınıyor. Sadece SSD etki ediyor PS4'lerde ve Pro'larda. Arada fiyat farkı varsa, 5400 RPM tercih edebilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı