ChatGPT üyeliği SağlamLisans'dan alınır mı?

1760640620330.png

Bende böyle bir şey var lakin bu komutu zaten ben vermiştim bana cevap yazarken kısa tut şeklinde bu o sanırsam.

Üniversiteye giderken bir bakacağım eğer eski mesajlara ihtiyacım yok ise almayı düşünüyorum aylık sanırsam dediğiniz gibi tek eksi yanı her ay mesajlar yenileniyor aynı sıfırdan başlamış gibi bu bir sorun değil ise çok mükemmel bence. Teşekkürler yorumunuz için.

Açıkçası benim için önceki mesajların silinmesi hiçbir fark yaratmadı. Önceki mesajlara hiç ihtiyacım olmuyor. Lazım olursa zaten yeniden yaptırıyorum. Sonuçta para veriyoruz sınırsız hakkımız var :). GPT 5 thinking olarak kullanıyorum hep ve iş için kullanıyorum, resim yaptırıyorum, makale yazdırıyorum her gün. Muazzam bir şey çok kullanışlı. Herkese lazım sanal asistanım hem de bilmediği bir şey yok Maşallah :D.

Açıkçası benim için önceki mesajların silinmesi hiçbir fark yaratmadı. Önceki mesajlara hiç ihtiyacım olmuyor. Lazım olursa zaten yeniden yaptırıyorum. Sonuçta para veriyoruz sınırsız hakkımız var :). GPT 5 thinking olarak kullanıyorum hep ve iş için kullanıyorum, resim yaptırıyorum, makale yazdırıyorum her gün. Muazzam bir şey çok kullanışlı. Herkese lazım sanal asistanım hem de bilmediği bir şey yok maşallah :D.

Denemelik alacağım yurda gidince beğenirsem okul bitene kadar kullanırım muhtemelen. Gerçekten çok işe yarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı