PS4 için EA Play alınır mı?

Aylık fiyat ödemekten ise ben oyunları direkt alıp sonsuza kadar oynamayı seviyorum. Ama EA Play'i Game Pass sayesinde deneme fırsatım oldu. Bir sürü güzel oyun var. Alabilirsiniz tercihi size ait.

Fiyatlara güç yeteceği yok mecburen böyle abonelikleri tercih etmek zorundayım.

Aylık fiyat ödemekten ise ben oyunları direkt alıp sonsuza kadar oynamayı seviyorum. Ama EA Play'i Game Pass sayesinde deneme fırsatım oldu. Bir sürü güzel oyun var. Alabilirsiniz tercihi size ait.

Bu oyunların EA Play'den kalkma gibi bir durumu yoktur değil mi?

Anlıyorum. O zaman alabilirsiniz. Ama eğer bir Windows bilgisayarınız varsa bence Game Pass ile alın zaten yanında hediye geliyor EA Play. Game Pass PC alın yanında EA Play kullanın.

Bilgisayarım yok. Bir de dediğim gibi EA Play'den oyunların kalkma durumu yok değil mi?

Bu oyunların EA Play'den kalkma gibi bir durumu yoktur değil mi?
EA şirketine bağlı bir durum. Ama kaldırmazlar herhalde. Böyle oyunlar kalkarsa aboneler kullanmayı bırakır. Tepki toplar.

Bilgisayarım yok. Bir de dediğim gibi EA Play'den oyunların kalkma durumu yok değil mi?
O zaman EA play ile yapıştırın :DD. İyi eğlenceler dilerim :).

Bence alınır, şu anda da kullanıyorum. BF5 ve NFS'nin son oyunlarını oynuyorum. Online seviyorsanız kesinlikle alınır ancak daha çok hikaye bazlı oyunlar arıyorsanız çok fazla seçenek bulamayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı