Bu fiyata bu boyut gerçekten çok uygun. PS4 için bu monitör en uygunudur özellikle de boyutu açısından.
Bunun dışında ekranda ölü noktalar olup olmadığını kontrol et.
Bana kalsa sorun değil zaten alırım fakat babam da gelecek benimle kesin karışcak işte bu çok büyük alma falan diye benide deli etcek orda Bu sözlere karşı önereceğiniz cevaplariniz var mi yada bahane diyelim?
Bana kalsa sorun değil zaten alırım fakat babam da gelecek benimle kesin karışcak işte bu çok büyük alma falan diye benide deli etcek orda Bu sözlere karşı önereceğiniz cevaplariniz var mi yada bahane diyelim?
Evet haklısın değiştirmek lazım mecbur. Bildiğiniz Ölü Piksel testi için program atar mısınız link? Hem bunu götürmeden önce denemek istiyorum nasıl yapılıyor hemde değişince yeni gelen içinde kullanacağım.
Baktım dostum. Attığım resimdeki gibi siyah ekran da küçük kırmızı nokta beliriyor. Tek çare değişim olacak. Daha dün aldım ama bugün fark ettim. Yarın götürmeyi düşünüyorum. Umarım Vatan Bilgisayar sorun çıkarmaz. Değişim yapmama gibi bir durum olur mu?
Öncelikle geçmiş olsun, yeni aldığın bir üründe bir kusur çıkması gerçekten çok sinir bozucu bir durum ama bu durumda senin üzülmene gerek yok çünkü monitörlerde 1 tane bile ölü piksel çıksa ilk 1 ay içinde firmaya götürdüğünde birebir değişim yapılıyor. Şimdi senin yapman gereken ekrandaki bütün ölü pikselleri bulup, nerede olduklarını kafana not etmen, sonra monitörü bütün parçalarıyla birlikte güzelce kutusuna ilk haliymiş gibi koyarak Vatan'a götürmek olacak. Oradaki görevliye ölü piksel olduğunu ve birebir değişim talep ettiğini söyle, büyük bir ihtimalle hiç bir sıkıntı çıkarmadan monitörü eğer ellerinde varsa aynı modeli ile birebir değiştirirler. Ama bu sefer orada monitör gözününde önünde açtır, ölü piksel test programını çalıştırıp 10 dakika da sürse bütün renklerde test yapıp, için rahat olana kadar bir sorun var mı test et, sonra monitörünü alıp güle güle kullanmaya devam et.