Flaming0 Kilopat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 18 Ağustos 2013 #71 arkham dedi: Tamamdır, pakete bakıyorum ASUS yada Vatan bandı ise alıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Tüh geç kaldık. Vatan değil ASUS bandıysa al sadece. Ne yaptın monitör işini, halletin mi?
arkham dedi: Tamamdır, pakete bakıyorum ASUS yada Vatan bandı ise alıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Tüh geç kaldık. Vatan değil ASUS bandıysa al sadece. Ne yaptın monitör işini, halletin mi?
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2013 #72 Flaming0 dedi: Tüh geç kaldık. Vatan değil ASUS bandıysa al sadece. Ne yaptın monitör işini, halletin mi? Genişletmek için tıkla... Evet abicim hallettim dediğin gibi ASUS bandı ile verdiler Test ettik orada sorun çıkmadı kullanıyoruz şuan ama gözlerimiz PS4 çıkışında
Flaming0 dedi: Tüh geç kaldık. Vatan değil ASUS bandıysa al sadece. Ne yaptın monitör işini, halletin mi? Genişletmek için tıkla... Evet abicim hallettim dediğin gibi ASUS bandı ile verdiler Test ettik orada sorun çıkmadı kullanıyoruz şuan ama gözlerimiz PS4 çıkışında
Flaming0 Kilopat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 18 Ağustos 2013 #73 Hadi hayırlı olsun, güle güle kullan.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2013 #74 Flaming0 dedi: Hadi hayırlı olsun, güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Burinyo35 Hectopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2015 #75 Hocam aradan biraz zaman geçmiş ama Ben de monitör üzerinden kullanmak istiyorum. Elimde dvi girişli monitör var nasıl bağlarım acaba?
Hocam aradan biraz zaman geçmiş ama Ben de monitör üzerinden kullanmak istiyorum. Elimde dvi girişli monitör var nasıl bağlarım acaba?