PS4 icin Monitor Tavsiyesi

Tv var onda kullanıyorum zaten ancak bu monitoru pc icinde kullanacagim icin isime geldi. Ben ps4 icin bu golge ve gecikme olaylari açısından sorunlari giderip gideremeyecegini merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 için böyle bir monitör şart değil. Ama PC için dersen iyidir.
Merhabalar Recep abi seni youtube daki videolarında severek izliyorum sana yazmıl olduğun yorumundan yola çıkarak bir şey danışmak isitiyorum ki bunu da çok kişi merak ediyordur biraz uzun olacak ama çok kişiye ışık tutabilir bu yüzden cevabını merak ediyorum.
Öncelikle benim alienware marka laptobum var özellikleri ise i7 4. Nesil 2.4 ghz 3.4 turbo 16 gb ram gtx770m 1920x1080
1- yukarıda bahsettiğim özelliklerde önerdiğiniz asus marka 3d li monitörle herhangi değer kaybı yaşamadan 3 boyutlu oyun oynayabilir miyim yoksa oyununa göre değişir mi
2- beni ilerde ps4 almak istiyorum bu ps4 te aynı şekilde 3 boyutlu oyun oynamak mümkün mü ps4 ile uyumlu özel bi monitör var mı
3- pcden 3 boyutlu oyun oynamak için ve hiç bir görüntü ve güç kaybı olmadan nasıl bir bağlantı gerekiyor benim laptopta hdmi ve mini display port bğlantı var bu bağlantılarla 3d görüntü alabilirmiyim yoksa çevirici kablolar kullanarak 3 boyut görüntü alabilir miyim görüntüde bozulma hz düşüklüğü olurmu.
Ve son olarak siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız sizin pc ci olduğunuzu biliyorum mevcut laptopumun ekran kartını upgrade mi etmeliyim yoksa ps4 te 3 boyutlu yüksek hz değerlerinde 120 144 hz vb. 1 ms tepkime akıcılığında fps oyunları oynamak mümkün deil mi mümkünse nasıl olur Yani bu işin oluru nedir deneme yanılma yöntemi benim için pahalıya mal olur pc ve laptop farklı platformlar ama bilgi ve tecrübeleriniz paylaşır mısınız teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı