RTX 4070 laptop icin ek monitor tavsiyesi

kalimaki

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Linkte ki laptop icin bir monitor onerisine ihtiyacım var. Genelikle Rust oynuyor ve film-dizi seyrediyorum. Amazon.com uzerinden almayi planliyorum. USA'da yasiyorum.
Link vb yani sira tercih etmem ozellikler konusunda da beni bilgilendirmenizi rica ederim. Simdiden teşekkür ederim.

MSI PULSE

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Linkte ki laptop icin bir monitor onerisine ihtiyacım var. Genelikle Rust oynuyor ve film-dizi seyrediyorum. Amazon.com uzerinden almayi planliyorum. USA'da yasiyorum.
Link vb yani sira tercih etmem ozellikler konusunda da beni bilgilendirmenizi rica ederim. Simdiden teşekkür ederim.

MSI PULSE
USA yazıyormuş kusura bakmayın :/

USA yazıyormuş kusura bakmayın :/

Sorun degil hocam en azindan tercih etmem gereken ozellikleri soylerseniz ben buradadan ASUS vs bir şeyler bulur alirim. Normalde 2K 144Hz IPS yonelirdim ancak bu laptop oldugu icin normal RTX4070 performansi verir mi bilmiyorum. O yuzden sizlere danismak istedim.

Sorun degil hocam en azindan tercih etmem gereken ozellikleri soylerseniz ben buradadan ASUS vs bir şeyler bulur alirim. Normalde 2K 144Hz IPS yonelirdim ancak bu laptop oldugu icin normal RTX4070 performansi verir mi bilmiyorum. O yuzden sizlere danismak istedim.
2K 165 hz 144hz olabilir. Kesinlikle İPS panel alın. Marka olarak ASUS alienware bakabilirsiniz.

Sizce bu laptop oldugundan dolayi sorun yasar miyim?
2K'da çok az yaşarsınız. Eğer FPS oyunu oynamıyorsanız hiç yaşamazsınız. Nasıl olsa 4070'de F/M ve dlss 3.5 var.

Rust malum biraz optimizasyon sorunlari olan bir oyun. O yuzden korkuyorum. `Nasıl olsa 4070'de F/M ve dlss 3.5 var.` bunlarin ne oldugunu bilmiyorum rica etsem bilgilendirir misiniz? Ya da referans bir link verir misiniz lutfen?

Rust malum biraz optimizasyon sorunlari olan bir oyun. O yuzden korkuyorum. `Nasıl olsa 4070'de F/M ve dlss 3.5 var.` bunlarin ne oldugunu bilmiyorum rica etsem bilgilendirir misiniz? Ya da referans bir link verir misiniz lutfen?
Frame Generation:
Frame Generation, yapay zeka algoritmalarını kullanarak gerçek zamanlı grafik performansını artırmak için optimize edilmiştir. Bu algoritma, önceki karelerin görüntüsüne bakarak, yeni bir kare üretir. Bu, oyunların daha pürüzsüz çalışmasını sağlar ve performans kaybını önler.

DLSS:
Detaylı ve gelişmiş grafiklere sahip, büyük render yükü getiren oyunlarda, kare hızlarınızı artırmak için yapay zekanın gücünü kullanan, NVIDIA’nın RTX tabanlı kenar düzeltme teknolojisidir. DLSS ile oyuncular, yüksek ve stabil kare hızlarını korurken, daha yüksek çözünürlükleri ve ayarları kullanabilmekte.

Kısaca ekranda ki pixeli siliyor DLSS VE F/M yeni pixel üretip daha performanslı hale getiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı