PS4 için oyun önerisi

Dostlar ilk defa konsol kullanıyorum, PS4 için bana önerebileceğiniz oyunlar nelerdir? Detroit, God of War, RDR2 gibi oyunları PC'de bitirdim. Online olarak PS4'de Warzone ve Fortnite'ın sunucuları dolu mudur?

Ayrıca şu anda 12 aylık PS4 Plus üyeliği 240 lira, sanırım gelecek ay fiyatı ve içeriği değişecekmiş. Şimdi 240 TL'den alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar ilk defa konsol kullanıyorum, PS4 için bana önerebileceğiniz oyunlar nelerdir? Detroit, God of War, RDR2 gibi oyunları PC'de bitirdim. Online olarak PS4'de Warzone ve Fortnite'ın sunucuları dolu mudur?

Ayrıca şu anda 12 aylık PS4 Plus üyeliği 240 lira, sanırım gelecek ay fiyatı ve içeriği değişecekmiş. Şimdi 240 TL'den alınır mı?

Dediğin gibi Warzone ve Fortnite oynayabilirsin bunun yanında Spider-Man birçok serisi PS4'te var onları oyna The Last of Us oyna ve 12 aylık PS4 Plus alabilirsin.

Eğer kendinize hasar vermeye meyilli değilseniz Bloodborne öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı