PS4 için Oyun Tavsiyeleri

berat00

Kilopat
Daha fazla  
1) Arkadaşlar öncelikle 2 oyun alıcam.
2) Uzun süre idare edebilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@berat00
Uncharted: Nathan Drake Collection ile başlayıp ardından Last of Us oynayabilirsiniz. İkisi bitince eğer sinematik deneyimleri seviyorsanız Heavy Rain oynamanızı öneririm. PS Store'da indirim yakalarsanız ikisini 150 TL'ye alabilirsiniz.
Bu arada Uncharted 3 benim için PS3 için şimdiye kadar çıkmış en iyi Exc. oyunlardan biridir. Yani beş oyun sıralasam kesin ilk üçe girer.

@Barış Tolon Hocam iki tane sorum olacak.

1) Ps4 Uncharted: The Nathan Drake Türkçe Dublaj 1.2.3 Oyun Hepsi Bi - n11.com

Böyle bir ürün gördüm. Türkçe dublaj vs. yazıyor da. Doğru mudur? Güvenilir bir yer mi? Bende burdan sipariş edeceğim oyunu.

2) Bir de hocam, ilk nathan drake collection bitirip, sonra uncharted 4'e geçmek daha mı mantıklı olur?
1)Daha önce ürün alanda olmuş ve memnun kaldıkları yazıyor. Mağaza değerlendirmesi de %100. Bence sıkıntı olmaz.

2) Uncharted 4'e geçmeden önce ara verin. Art arda çok fazla Uncharted oynamak hem sizi sıkar hem oyundan beklediğinizi alamayabilirsiniz. Ara verip başka oyunlar oynayın bence. Hatta Uncharted 2 ve Uncharted 3 arasına da öyle bir mola koyun bence.

Not: Ben oyunlarımı genelde Kegames'ten alıyorum. Daha önce birkaç defa takasta yaptım. Memnun kaldım size de önerebilirim. Fiyatları da genelde daha uygun oluyor. Bu da sitesi.
KE Online Mağaza

1)Daha önce ürün alanda olmuş ve memnun kaldıkları yazıyor. Mağaza değerlendirmesi de %100. Bence sıkıntı olmaz.

2) Uncharted 4'e geçmeden önce ara verin. Art arda çok fazla Uncharted oynamak hem sizi sıkar hem oyundan beklediğinizi alamayabilirsiniz. Ara verip başka oyunlar oynayın bence. Hatta Uncharted 2 ve Uncharted 3 arasına da öyle bir mola koyun bence.

Not: Ben oyunlarımı genelde Kegames'ten alıyorum. Daha önce birkaç defa takasta yaptım. Memnun kaldım size de önerebilirim. Fiyatları da genelde daha uygun oluyor. Bu da sitesi.
KE Online Mağaza

1) Öncelikle hocam, elimde Fifa 17 ve GTA 5 var. Uncharted Nathan Drake Collection alacağım. Uncharted 4 kuzenimde var, bitirince bana verecek. Ama dediğiniz gibi oyundan sıkılmamak için de, Nathan Drake Collection'un yanına bir oyun almam lazım. Ne önerirsiniz?

2) PSN'de bu ay Until Dawn ve Game Of Thrones: A Telltale Game Series gibi oyunlar var. Until Dawn mükemmel bir korku oyunu bence. Yılın en iyi korku oyunu seçildi. Hikaye bakımından olsun karakterlerin oyunu canlandırma bakımından olsun mükemmel bir oyun. Bu iki oyunu indireceğim. Geçen ayın oyunlarında bir de Life İs Strange var bende. Durum bu şekilde. Yani sıkılmayacağımı düşünüyorum. Aynı zamanda PS Plus üyeliği alacağım yarın. 12 ay fiyatına 15 aylık üyelik alabiliyorsunuz. Anlaşılan bu yaz tatili baya bir oyun oynayacağım ve çok keyifli geçecek benim için. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı