Daha önce hiç PS için özel olarak çıkmış oyunları oynadınız mı?
Bütçe?
1)Daha önce ürün alanda olmuş ve memnun kaldıkları yazıyor. Mağaza değerlendirmesi de %100. Bence sıkıntı olmaz.@Barış Tolon Hocam iki tane sorum olacak.
1) Ps4 Uncharted: The Nathan Drake Türkçe Dublaj 1.2.3 Oyun Hepsi Bi - n11.com
Böyle bir ürün gördüm. Türkçe dublaj vs. yazıyor da. Doğru mudur? Güvenilir bir yer mi? Bende burdan sipariş edeceğim oyunu.
2) Bir de hocam, ilk nathan drake collection bitirip, sonra uncharted 4'e geçmek daha mı mantıklı olur?
1)Daha önce ürün alanda olmuş ve memnun kaldıkları yazıyor. Mağaza değerlendirmesi de %100. Bence sıkıntı olmaz.
2) Uncharted 4'e geçmeden önce ara verin. Art arda çok fazla Uncharted oynamak hem sizi sıkar hem oyundan beklediğinizi alamayabilirsiniz. Ara verip başka oyunlar oynayın bence. Hatta Uncharted 2 ve Uncharted 3 arasına da öyle bir mola koyun bence.
Not: Ben oyunlarımı genelde Kegames'ten alıyorum. Daha önce birkaç defa takasta yaptım. Memnun kaldım size de önerebilirim. Fiyatları da genelde daha uygun oluyor. Bu da sitesi.
KE Online Mağaza
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.