PS4 için Oyun Tavsiyesi

Makaleler
9
Merhaba, PS4’ü yeni satın aldım. Şu anda elimde Uncharted 4 ve Last of us mevcut, ilk fırsatta da inFamous alacağım. Bu üçü dışında kesin oynamalısın dediğiniz bir oyun varsa tavsiyenizi beklerim. Exclusive oyunlar önceliğimdir, oyunları 2. El olarak alıyorum kutulu, piyasası en fazla 60₺ olacak şekilde önerirseniz güzel olur :)
Birisi Beyond 2 Souls ve Heavy Rain paketini önerdi, almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marvel Spider-Man'i oynamanı tavsiye ederim kardeşim çok güzel olmuş. Bazen 70 küsür TL fiyatlarına düşüyor. Bekle aklında bulunsun takip et oyunu. Bir diğer önerebileceğim oyun ise Hitman şu anda indirimde 49 TL diğeri ise NFS 2015 oda 22 TL Store'de.

Pahalı ama çok güzel bir oyun olarak, BloodBorne önerebilirim. :)

Bloodborne aslında o kadar pahalı değil, kutulu olarak 40-50₺ ye alabiliyorum ancak ben oyunlardan çok kolay sıkılan birisiyim, aynı bosslara ölüp durmak sinirimi bozar muhtemelen oynamam diye düşünüyorum oyunu haksızsam söyleyin, eğer böyle değil geçilebilir bir yapıdaysa alabilirim ancak diper türlü pek tarzım değil.

Marvel Spider-Man'i oynamanı tavsiye ederim kardeşim çok güzel olmuş. Bazen 70 küsür TL fiyatlarına düşüyor. Bekle aklında bulunsun takip et oyunu. Bir diğer önerebileceğim oyun ise Hitman şu anda indirimde 49 TL diğeri ise NFS 2015 oda 22 TL Store'de.

Spidermani az önce aile paylaşımı sayesinde bi arkadaştan aldım iniyor şu an :)
Hitman beni pek sarmıyor ancak NFS’nin o paraya düştüğünü hiç bilmiyordum hemeb satın aldım şu an, teşekkür ederim :)

Sniper elite 4.
Çok keyifli bir oyun birde klavye mouse dönülyğrücü alırsan tadında yenmez.

Klavye mousetan biraz olsun kurtulmak için zaten bu PS aldım hocam bide onunla uğraştırma gözünü seveyim 😄
DS4 ile de oynanışı güzelse bakayım..

60₺’ye varsa hemen :) Yada siz satıyorsanız alayım 60’a.

Bu ve The Order’ın çok kısa para vermeye değmeyen oyunlar olduğunu duymuştum şu anlık biraz uzaktan bakıyorum ya.

GTA 5.

Sırf FPS modu için giriyorum. FPS'e girip araba, motor, bisiklet sürüyorum. Kontrolü de hareket algılayıcıya ayarlıyorum. Keyifli oluyor.

Şehirde dün bulduğum Super Sport arabaları toplayıp modifiye edip garajıma atmaktan mutluluk duyuyorum.

Birde farklı oyunlar oyna. Hep tek oyun oynama.

Mesela bi FİFA 20 olmasa bile 17-18 20-30 liraya bulunuyor.

Birde The Last Guardian. Çok güzel bir oyun. Yarıda bırakmak zorunda kaldım. İndirimleri bekliyorum. GTA 5 bittikten sonra alacağım 3 oyundan 1'ı.

Alacağım oyunlar: Far Cry Primal, Far Cry 5 ve The Last Guardian.

Oyunları kutulu alma. DH'da var kardeşlik konusu. Oradan bak.

Bloodborne aslında o kadar pahalı değil, kutulu olarak 40-50₺'ye alabiliyorum ancak ben oyunlardan çok kolay sıkılan birisiyim, aynı bosslara ölüp durmak sinirimi bozar muhtemelen oynamam diye düşünüyorum oyunu haksızsam söyleyin, eğer böyle değil geçilebilir bir yapıdaysa alabilirim ancak diper türlü pek tarzım değil.

Spidermani az önce aile paylaşımı sayesinde bir arkadaştan aldım iniyor şu an :)
Hitman beni pek sarmıyor ancak nfs’nin o paraya düştüğünü hiç bilmiyordum hemeb satın aldım şu an, teşekkür ederim :)

Klavye mousetan biraz olsun kurtulmak için zaten bu PS aldım hocam bir de onunla uğraştırma gözünü seveyim 😄
DS4 ile de oynanışı güzelse bakayım.

60₺’ye varsa hemen :) Ya Da'siz satıyorsanız alayım 60’a.

Bu ve the order’ın çok kısa para vermeye değmeyen oyunlar olduğunu duymuştum şu anlık biraz uzaktan bakıyorum ya.

Evet kısalar ve öncelik tutmana gerek yok infamous second son bana PS4 aldırmıştı 4 yıl önce Witcher 3 PS Plus'da shadow of collosus veriyorlar bir de RE2 remake öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı