PS4 için RDR2 TR yaması yapılır mı?

froske123

Picopat
Daha fazla  
Selam. Aylar önce RDR2 almıştım fakat Türkçe yama yok diye hiç oynamiyorum ama oynamakta istiyorum. PS4'e bir şekilde yama indirilir mi, nasıl indirilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Aylar önce RDR2 almıştım fakat Türkçe yama yok diye hiç oynamiyorum ama oynamakta istiyorum. PS4'e bir şekilde yama indirilir mi, nasıl indirilir?
Hocam kuramazsınız diye biliyorum.
PKG gibi eklentilerle kurulabilir fakat PSN'den ban yeme ve internet aksamlarını kullanamazsınız.
Değmez yani.

PS4 versiyonu için bir yama var mı ki? Sistemi kırıp yama veya modlama yapılabilir tabii.
Var hocam PKGİ kurulabiliyor. Korsan oyunlara erişim sağlanıyor istediğiniz oyunu sorunsuzca indirebiliyorsunuz.

Arada açıp hala oynarım.

Var hocam PKGİ kurulabiliyor. Korsan oyunlara erişim sağlanıyor istediğiniz oyunu sorunsuzca indirebiliyorsunuz.

Arada açıp hala oynarım.
Konsolları kırıp pkg dosyaları ile insanların oynadığını biliyorum o konuda bir sıkıntım yok zaten, ben asıl arkadaşın bahsettiği Türkçe yamanın olmadığını söyledim.

@froske123
Konsolu kirman gerekir. En son 11.00 kırılabiliyor şu an. Kırarsan PSN erişimin tamamen yok olur unutma. Kırdıktan sonra oyunu indirip yama kurabilirsin, tabii varsa. Bazı çalışmalar yürütüyor ancak oyun çok büyük, portlama yapıyorlar büyük ihtimalle. Ancak hala bitmemiş. Bide bir seçenek daha var capture card ile PC'ye Akyar görüntüyü, canlı çeviri kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…