Hocam kuramazsınız diye biliyorum.Selam. Aylar önce RDR2 almıştım fakat Türkçe yama yok diye hiç oynamiyorum ama oynamakta istiyorum. PS4'e bir şekilde yama indirilir mi, nasıl indirilir?
Eski PS3'üme korsan oyunları kurmuştum PSN ve internete erişimim kapandı.İmkanı yok kuramazsın.
PS4 versiyonu için bir yama var mı ki? Sistemi kırıp yama veya modlama yapılabilir tabii.Eski PS3'üme korsan oyunları kurmuştum PSN ve internete erişimim kapandı.
O yüzden Yaparsa benzeri olabilir.
Var hocam PKGİ kurulabiliyor. Korsan oyunlara erişim sağlanıyor istediğiniz oyunu sorunsuzca indirebiliyorsunuz.PS4 versiyonu için bir yama var mı ki? Sistemi kırıp yama veya modlama yapılabilir tabii.
Konsolları kırıp pkg dosyaları ile insanların oynadığını biliyorum o konuda bir sıkıntım yok zaten, ben asıl arkadaşın bahsettiği Türkçe yamanın olmadığını söyledim.Var hocam PKGİ kurulabiliyor. Korsan oyunlara erişim sağlanıyor istediğiniz oyunu sorunsuzca indirebiliyorsunuz.
Arada açıp hala oynarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.