PS4 için ucuz gamepad önerisi

kerim080808

Decapat
Katılım
27 Haziran 2018
Mesajlar
12
Merhaba arkadaşlar ben bulunduğum zamana göre ucuz olan bir PS4 buldum.
Arkadaşımla 2 kişilik oyunlar oynamak istiyorum. Ucuz bir Gamepad önerir misiniz? Veya linkini atabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2. El Dualshock 4 kesinlikle almayın. Sıfır almalısınız. 2. El Dualshock 4 piyasası resmen bozuk mallarla dolu. Sağlam bir şeyler bulursanız fırsatını kaçırmayın ama sıfır almak için ayarlayın kendinizi.
 
Sıfır ve kaliteli seri denilen DS4'ler 300 TL. İkinci el V2 kollar ise 150 TL'ye kadar bulunabiliyor. Acil satıcılardan 100 liraya alanlar bile var. Ayrıca ikinci el olunca neden bozuk olsun ki? Size öyle denk gelmiştir.
 
Sıfır ve kaliteli seri denilen DS4'ler 300 TL. İkinci el V2 kollar ise 150 TL'ye kadar bulunabiliyor. Acil satıcılardan 100 liraya alanlar bile var. Ayrıca ikinci el olunca neden bozuk olsun ki? Size öyle denk gelmiştir.

SSD veya PSU piyasası gibi düşünün. Tamamen denk gelmesi gerekiyor. Görünürde bir sıkıntısı yoksa bile sıkıntı çıkabiliyor yakın zamanda. Sıfır kol en iyi seçenek.

Tabii düzgün bulunamaz mı? Kesinlikle bulunur. Denk gelmesi, araştırmak gerekir.
 
Abartmayın yahu. PS cafelerde bile leş gibi kollar kullanılıyor ve sorun yapmıyorlar. Ki zaten DS4 tamiri de zor değil. Ufak tefek sorun açabiliyorlar ama sorun yapmıyorlar genelde. Temiz buldukça alınabilir.
 
Ben direk PlayStation TR ile goruatum. Piyasada sifir 200-250 liraya satilan 0 DS4'lerin sahte olabilecegini, vatan, dnr vs yerlerde satilan 400 liralik DS4'ler 100% orijinal. Bu da kaniti.

Screenshot_2018-07-29-23-53-29.png


Birde almisken V2 al. Mesela GTA 5 oynarken, polisler seni aramaya basladiginda DS4'un arkasinda ki isik mavi kirmizi yaniyor. Polis rengi. Ama bende ki DS4, V1 oldugu icin sadece TV'den yansiyan az bir goruntuden dikkatimi cekti. V2'ler de ustteki isiktan goreceksin. Yada Last of Us'da canin azaldiginda o isik kirmiziya donecek.

Yani V2 cok daha iyi. Kol, sadece kontrol cihazi olmaktan cikiyor. Kesinlikle V2 al.

Simdi ben bunu niye yazdim? Harbiden ya. Ben bunu niye yazdim?

Letgo, sahibinden'de var bu ilanlar. Ama 0 alma. 250 liralik olanlar CAKMA DS4 olabilir. Aliexpress'te var 20-30$'a.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı