PS4 ile kasa takas edilir mi?

Bunediyo

Centipat
Daha fazla  
PS4 fat kasa 1TB 0 tamir çok temiz kullanılmış takas olan bilgisayar.

i3 9100F işlemci.
B450M anakart.
MSI olması lazım RX 580 ekran kartı.
1 TB HDD 248 GB SSD.
600W PSU Cooler Master sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ekran kartı kötü değer mi bilemiyorum.

PS4 fat kasa 1TB 0 tamir çok temiz kullanılmış takas olan bilgisayar.

i3 9100F işlemci.
B450M anakart.
MSI olması lazım RX 580 ekran kartı.
1 TB HDD 248 GB SSD.
600W PSU Cooler Master sizce değer mi?
Yani çok farkları yok arasında masaüstüne geçmek istiyorsanız geçin bence fena değil.

Yani ben başa baş sayardım ama kol falan varsa işler değişebilir bir de RAM miktarı da yine kasa için önemli 8 mi 16 mı?

İdarelik yeter mi?

16 GB.

Sistemim ile neredeyse aynı eğer çok ağır oyun oynamayacaksan ve CS2'de 300FPS beklentin yoksa alabilirsin. O zaman bende bu sisteme yakın biraz üstü bir sistem kullanıyorum. İyidir her şeyde yeterince iyi çok. AAA ve üstü oyun girmeyeceksen götürür.

Sistemim ile neredeyse aynı eğer çok ağır oyun oynamayacaksan ve CS2'de 300FPS beklentin yoksa alabilirsin o zaman bende bu sisteme yakın biraz üstü bir sistem kullanıyorum iyidir her şeyde yeterince iyi çok AAA ve üstü oyun girmeyeceksen götürür.

Valorant istiyor.

İdarelik yeter mi?
16 GB.
Bende Rx570 kasa kullanıyorum yakında değiştirecem tamamen idarelik çok rahat yetebileceğini söylerim cs 2'de orta ayarlarda 200 250 görürsün çok fark olmadığı için söylüyorum bunları genel valorant'tada 150 200 alırsın işlemci ile alakası olduğu için valorant'ın daha düşük olması normal kısacası eğer kafa kafaya ücret ödenmeden takaslayacaksanız alın gitsin çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı