PS4 ile PS5 kardeşlik yapmak

vanklef2

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi benim arkadaşımda PS5 var ve bende de PS4 var şimdi onda 1 yıllık PSN üyeliği de var. O bana hesabını verse bende onu PS4'e girsem bende de PS Plus olur mu? Veya onun oyunlarını oynayabilir miyim? Bir de o başkasıyla daha kardeşlik yaparsa 3 kişi aynı anda PS Plus aboneliğini kullanabilir miyiz?

İlk öncellikle PlayStation 4 ve 5 üzerinden PSN kardeşliği yapabilirsiniz, PS Plus olayı ise sizin hesabınıza geçmez, karşı tarafın PS Plus üyeliğinden yararlanabilirsiniz.

Şimdi benim arkadaşımda PS5 var ve bende de PS4 var şimdi onda 1 yıllık PSN üyeliği de var. O bana hesabını verse bende onu PS4'e girsem bende de PS Plus olur mu? Veya onun oyunlarını oynayabilir miyim? Bir de o başkasıyla daha kardeşlik yaparsa 3 kişi aynı anda PS Plus aboneliğini kullanabilir miyiz?
Hocam kardeşlik yapabilirsiniz. Sorun olmaz. PS Plus üyeliği aktarılmayabilir. Oyunlar aktarılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı