PS4 indirme hızı yavaş

waddbyyuu

Zeptopat
Daha fazla  
PS4 Pro'm Superonline fiber 100 Mbps hızlı internetime Ethernet kablosu ile bağlı fakat PS4 bağlantı hızı ve Speedtest Ookla testlerinde maksimum 9 Mbps gibi komik bir rakamla karşılaşıyorum. Bilgisayardan yaptığım testlerde sabit olarak 100 Mbps'a yakın değerler alıyorum. Her türlü DNS'i denememe ve DMZ ayarlarını yapmama rağmen sorunu çözemiyorum. Nedir bu sorunun çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 Pro'm Superonline fiber 100 Mbps hızlı internetime Ethernet kablosu ile bağlı fakat PS4 bağlantı hızı ve Speedtest Ookla testlerinde maksimum 9 Mbps gibi komik bir rakamla karşılaşıyorum. Bilgisayardan yaptığım testlerde sabit olarak 100 Mbps'a yakın değerler alıyorum. Her türlü DNS'i denememe ve DMZ ayarlarını yapmama rağmen sorunu çözemiyorum. Nedir bu sorunun çözümü?
Ps4 üzerinden yaptığınız testlerde size yükleme hızını gösterir.Yani bir oyun indirirken saniyede kaç mb hızla indirdiğini.100mbps hızında bir internet saniyede 100mb indirmez.Ps4 üzerinden yaptığınız testte size yükleme hızını gösteriyor.Diğerleri hakkında bir fikrim yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı