PS4 internet hızı çok yavaş

isimsizjoker

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2021
Mesajlar
1.360
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde internetim 30 Mbps falan. PS4'te 20 gösteriyor fakat gene de ne PS'yi ne PS Store'u düzgün görebiliyorum. Spotify, YouTube gibi uygulamalarda aynı sorun var. Bu nasıl çözülebilir?
 
Hocam o çok enteresan bir problem şansa mı denk geliyor bilmiyorum milletin ps4ü tıkır tıkır benimkinde de var aynısı anladım şimdi seni. Bak bunun çözümü ne biliyo musun yükleme ekranında takılıyo ya hemen gidiceksin ağ testi yapıcaksın. ps network kısmına kadar doğrulasa yeter testi kapat dön geri uygulamaya her şey düzelir öyle öyle elin alışsın başka çözümü yok büyük ihtimalle.
 
Hocam o çok enteresan bir problem şansa mı denk geliyor bilmiyorum milletin PS4'ü tıkır tıkır benimkinde de var aynısı anladım şimdi seni. Bak bunun çözümü ne biliyor musun yükleme ekranında takılıyor ya hemen gidiceksin ağ testi yapacaksın. PS network kısmına kadar doğrulasa yeter testi kapat dön geri uygulamaya her şey düzelir öyle öyle elin alışsın başka çözümü yok büyük ihtimalle.

Sağ olun hocam acaba Ethernet kablosuyla baglasak duzelir mi ben bir alıp deneyeceğim eğer çözüm olursa haber veririm size de.
 
Yok o kabloyla alakalı değil mevzu büyük ihtimalle bizim internet servisinin güvenlik önlemlerinden kaynaklı bence çünkü test yaparken bir nevi bağlantıyı resetlemiş oluyoruz bunun yazılım bölümündeki detaylarına/isimlerine yüzde yüz hakim değilim maalesef. Ek olarak bir bilgi o testteki nat bölümü de güvenlik seviyesinin miktarına göre azdan çoğa artıyor nat değerini düşürmek için güvenlik ayarlarıyla öncelik ayarlarıyla uğraşmak gerekiyor. Benim aklımı kurcalayan bunu herkes yaşamıyor. Türkiye'de modemin arayüzüne şifreyi değiştirmek dışında hiç girmeyen birisi problemsiz kullanabiliyor keza yurt dışında da bu sorunu yaşayan var. Olay ps4'ün kendisinden de kaynaklanıyor olabilir ama onun sebebini çözemedim şu zamana kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı