PS4 iPhone X ile takas edilir mi?

iPhone X kullanılır kanka takas yapma
Ps4 var iphone x takaslayimmi diyorum hocam

X hala kullanılabilir bir cihaz beni gerek kamera gerek pil olsun 6S Plus bile tatmin ediyor ben kabul ederdim.

Hocam annemde S7 Edge bende 6S Plus var benim cihaz anneminkinden daha seri. Babamda S23 var onunla kıyaslayamıyorum. 😀
Harbi iyimidir hala hocam kamera performans uzermi

Şu anki telefonun daha iyi diye biliyorum alacağın iPhone'dan.
Hocam kamera olarak iphone daha yada isletim sistemi artik oyun oynamiyorum fotograf cekincem hem kaba bir telefon hemde pubg telefonu kamerasi okadarfa iyi degil

iOS 18 alacak modeller ile takas yapabilirsiniz diye düşünüyorum ama X biraz eski kalıyor.
Hocam eskisehirde yasiyorum bulundugum ildeki butun xs telefonlar yurt disi baska sehirdeki telefonlarida sahibinden get ile alabilirim sizce sahibinden alayimmi begenmezsem iade ederim

Hocam düşük ışıkta kötü biraz ama elimdeki telefon 10 yaşında Brawl Stars oynadım bir tek gram kasma yapmadı (16 GB versiyonu). Bu arada benim deneyimlerime göre özellikle eski bir cihaz alırken genelde en üst verisiyonunu tercih etmek yönünde yani ben çok güncelliğe önem vermem IP 11 yerine XS ya da XS Max tercih ederim tabii bu cihazdan cihaza da değişir ama genellikle bu yönde tercihim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı