PS4 joystick alınır mı?

Atakan159

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM 16GB(8x2) 3600Mhz
Ekran kartı RTX 3070 Ti
Anakart B550M DS3H
İşlemci Ryzen 5 5600

Korsan ürün olduğunu biliyorum fakat bütçeme bu uyuyor maalesef. Yorumlarını çoğunlukla olumlu olarak gördüm. Sizce alınır mı? Daha önce alan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ayrıca PC için kullanacağım sıkıntı çıkarır mı?

Birkaç yıl önce PC için bende almıştım. Bunlar PC icin cok uygun, ayrıca ps icinde oynayabilirsin.

Bir de korsan olduğu icin pc de ds4w ile kullanman gerekiyor.

Birkaç yıl önce PC için bende almıştım. Bunlar PC icin cok uygun, ayrıca ps icinde oynayabilirsin.

Bir de korsan olduğu icin pc de ds4w ile kullanman gerekiyor.
Benim de böyle korsanım var. Hiç ds4 indirmeden sadece bluetooth ile kullanabiliyorum. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

Ben sadece Fifa oynamak için kullanacağım. Hardcore kullanmam herhalde sakin sakin oynarım :). R2 ve L2 tuşlarının ayrıca analogların yumuşak olmaması tercihimdir. Onun haricinde ekstra bir beklentim yok.
Cevap verenlere teşekkür ederim. Sanırım alacağım bu kolu. Kullandıktan sonra deneyimimi paylaşırım.

Ben sadece Fifa oynamak için kullanacağım. Hardcore kullanmam herhalde sakin sakin oynarım :). R2 ve L2 tuşlarının ayrıca analogların yumuşak olmaması tercihimdir. Onun haricinde ekstra bir beklentim yok.
Cevap verenlere teşekkür ederim. Sanırım alacağım bu kolu. Kullandıktan sonra deneyimimi paylaşırım.
Kesin paylaş iyi bir konu çünkü mâlum kol fiyatları uçtu.

Hardcore oyunculukla ne alakasi var bilmedigimden soruyorum?
Hocam bu kollar çakma olduğundan orijinal ürünlerdeki gibi kaliteli çalışmazlar. Ekstra yazılıma ihtiyacın olduğu gibi kolun tüm özelliklerini (dokunmatik bölüm gibi) kullanmazsın. Eğer çok fazla kol ile oyun oynamayan, oynadığın zamanda maksimum 1-2 oyun oynuyorsan seni gayet idare edebilirler. Ama sürekli bu kol ile oyun oynayacaksan emin ol ki çok kısa bir sürede seni bayacaktır.

Arkadaşlar kolu aldım ve 2-3 gündür kullanıyorum. Hatta aldığım site indirim kodu da vermiş benden habersiz ve 400 TL ye almış oldum.(Normalde 500TL idi)
Koldan gayet memnunum. Çok anlamam ama birisi sorsa bu korsan mı orijinal mi diye pek ayırt edemezdim herhalde. Ayrıca yanında gelen kabloyu pc ye taktığım an bir kurulum başladı ve 2 dk içinde kol kullanıma hazır hale geldi. Ek bir program kurmadım yani.
Sonuç olarak kısıtlı bütçesi olanlara tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı