O alışılır dert degil. Hatta oynadıkça bu çok daha iyiymis ben eziyet cekiyormuşum diyeceksin.
Kanka aralarında 600 700 TL fark var 3700 TL PS4 Slim yanında da 3 oyun var o kadar bütcem yok.
O alışılır dert degil. Hatta oynadıkça bu çok daha iyiymis ben eziyet cekiyormuşum diyeceksin.
Geçenlerde Amazonda 3600-3700 TL'ydi. İndirim kovalarsan o fiyatlara alabilirsin. Oyun kısmına gelirsek PS4 oyunları pahalı fakat Xbox'un yanına Game Pass çekip 200+ oyuna erişebilme şansın var. Neyse tercih senin ben öneri sundum sadece.Kanka aralarında 600 700 TL fark var 3700 TL PS4 Slim yanında da 3 oyun var o kadar bütcem yok.
Geçenlerde Amazon'da 3600-3700 TL'ydi. İndirim kovalarsan o fiyatlara alabilirsin. Oyun kısmına gelirsek PS4 oyunları pahalı fakat Xbox'un yanına Game Pass çekip 200+ oyuna erişebilme şansın var. Neyse tercih senin ben öneri sundum sadece.
Amazon'a bakmanı öneririm sık sık. Güzel indirimler oluyor.O fiyata bulabilirsem alırım Haziran'ın sonu gibi alacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.