PS4 kaç TL eder?

Kadirkaa

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS4'ü uzun zamandır kullanmıyorum. O yüzden satmak istiyorum ne kadar eder? ( 7-8 yıllık)

Kendi hesabımda başka oyunlarda var hesabımı eklemeden o oyunları nasıl format attığım ps4e getirebilirim

PS4 Slim 500GB.
Fazladan 320 GB'lik hard disk.
1 kol.
Last of Us 2
Grand turismo Sport.
Pes2020.
Need for Speed Payback.
Spider-Man Remastered.
GTA 5
Watch Dogs 2
Bütün kabloları yanında.

Arkadaşlar PS4'ü uzun zamandır kullanmıyorum. O yüzden satmak istiyorum ne kadar eder? ( 7-8 yıllık)

Kendi hesabımda başka oyunlarda var hesabımı eklemeden o oyunları nasıl format attığım PS4'e getirebilirim

PS4 Slim 500GB.
1 kol.
Last of Us 2
Grand turismo Sport.
Pes2020.
Need for Speed Payback.
Spider-Man Remastered.
GTA 5
Watch Dogs 2
Bütün kabloları yanında.

11-12 eder herhalde çizik yoksa

Yanlış bilgi
Series S sıfırı neredeyse 12 bin zaten. 11 senelik 2.el konsol Max 6-7 eder tertemizse.

Xbox, PS4 kadar guclu degil sadece Xbox Series S yeni nesil.

Kendi hesabımda başka oyunlarda var hesabımı eklemeden o oyunları nasıl format attığım PS4'e getirebilirim.

PS4 Slim 500GB.
1 kol.
Last of Us 2
Grand turismo Sport.
Pes2020.
Need for Speed Payback.
Spider-Man Remastered.
GTA 5
Watch Dogs 2
Bütün kabloları yanında.

Fotografini at öyle bir bakalım. Çizik var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 yılda tamir mutlaka görmüştür görmediyse bile görmek üzeredir o cihaz. Aşırı fazla kullanılmış 6 binden fazla etmez üstelik Slim kasa.

8 yılda tamir mutlaka görmüştür görmediyse bile görmek üzeredir o cihaz. Aşırı fazla kullanılmış 6 binden fazla etmez üstelik Slim kasa.
Slim kasalar daha iyidir. Bende 9 senelik fat kasa var hiç tamir görmedi.

8 bin civarına gider o cihaz.
Hocam sizin piyasadan haberiniz yok ne 6 sı ne 8 si sarı sitede sadece yanında bir kol ile 7.5 civarı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı