PS4 kapandı

YOUNG BOY007

Zeptopat
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 1 hafta önce sıfır aldığım PS4'üm, bugün FIFA oynarken kendi kendini kapattı. Tuşa bastım, açılmadı. Sonra fişi çektim, taktım. YouTube'da videolar izledim, hala işe yaramadı. PS4 açılıyor, TV'ye sinyal yok diyor, sonra kapatıyor kendini. Zar zor açmayı başardığımda PS4 depolama bir şey diyordu. Yeniden başlatılıyor diyordu. Sonra kapatma sorunu yazdı; devam etmek için PS tuşuna bas dedi, bastım. Kendini kapattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan yaklaşık 1 hafta önce sıfır aldığım PS4'üm, bugün FIFA oynarken kendi kendini kapattı. Tuşa bastım, açılmadı. Sonra fişi çektim, taktım. YouTube'da videolar izledim, hala işe yaramadı. PS4 açılıyor, TV'ye sinyal yok diyor, sonra kapatıyor kendini. Zar zor açmayı başardığımda PS4 depolama bir şey diyordu. Yeniden başlatılıyor diyordu. Sonra kapatma sorunu yazdı; devam etmek için PS tuşuna bas dedi, bastım. Kendini kapattı.

Zaten sıfır almışsınız iade edin uğraşmaya değmez.

Garip, değişik bir şey yaptın mı? Eğer hiç düzeltemiyorsan sıfırlamayı dene, güvenli moda alarak sıfırlayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı