PS4 "Kart Numarası Kabul Edilmedi" Sorunu

mata2k

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir Playstation 4 satın aldım, Playstation Plus üyeliği için İninal kart kullanıyorum kart numarası kabul edilmedi diyor. Aynı şekilde kredi kartı ile yapıyorum yine aynı hatayı alıyorum. Bunun nedenini bilen var mı? Ön ödemeli kartlar (ininal) Playstation'da geçersiz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu tür bir sorunla uzun süre uğraştım. En sonunda bilgi girdiğimiz yerlerden şehir kısmını boş bıraktım. İnternette birisi böyle çözmüş bende yaptım ve oldu. Para bir anda cüzdana eklendi. İnternette vardı araştır istersen şehir veya il kısmını boş bırakıp yapın diyordu.

Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir Playstation 4 satın aldım, Playstation Plus üyeliği için İninal kart kullanıyorum kart numarası kabul edilmedi diyor. Aynı şekilde kredi kartı ile yapıyorum yine aynı hatayı alıyorum. Bunun nedenini bilen var mı? Ön ödemeli kartlar (ininal) Playstation'da geçersiz mi?
İninal kartı kabul ediyor, ben de sorun yaşıyordum ve sorunu ş,ç,ı,ü,ö gibi harfleri s,c,i,u,o şeklinde girerek çözdüm.

Hangi oyunları aldın kardeşim?
Geçen ay 30 TL'ye indiğinde Battlefield Hardline almıştım hala inemedi gerçi :D İnternetim kötü olduğu için pek dijital oyun alamıyorum.

Bende komşum ile ortak nete girdim. Hız gayet iyi. Rivals aldım geçen indirimden.
Biz de ortak kullanıyoruz Playstation'ı bir türlü Ethernet ile bağlayamadım yeni internet bağlatmayı düşünüyorum. Kablosuz bağlantı ile Online oynayamıyorum adam gibi oyun inmiyor zor bir durum :D

Biz de ortak kullanıyoruz Playstation'ı bir türlü Ethernet ile bağlayamadım yeni internet bağlatmayı düşünüyorum. Kablosuz bağlantı ile Online oynayamıyorum adam gibi oyun inmiyor zor bir durum :D
Ben kablosuzdan girdim sorun yok. Yeni oyun alacağım da indirim bekliyorum. Gta da görev gelmiyordu güncelleme yaptım çok iyi oldu. Zaten bana 4oyun yeter uzun süre. Neo çıkarsada üzülmem Zaten ben konsolu nfs ve gta için aldım:)

Ben kablosuzdan girdim sorun yok. Yeni oyun alacağım da indirim bekliyorum. Gta da görev gelmiyordu güncelleme yaptım çok iyi oldu. Zaten bana 4oyun yeter uzun süre. Neo çıkarsada üzülmem Zaten ben konsolu nfs ve gta için aldım:)
Sony zaten 2-3 sene daha desteği kesmez herhalde, kestiği zaman da artık PC'ye geçmek en iyisi :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı