Oynayamazsın. Kırdırmanın tek eksisi budur diyebilirim. Eğer multiplayer oyuncusu değilseniz kırdırın gitsin PS4’ü. Beklemeye gerek bile yok. Yeni çıkan oyunlar 1200 altına çıkmıyor. Ben offline oyunlardan çok online oynadığım için kırdırmadım yoksa kırdırırdım. Yok çalışıyorum akşam 1-2 saat oynar kapatırım dersen kırdır.
Hocam internet bağlantısı zorunlu olanlarda ne oluyor? Ve PSN özelliklerini kullanamak aşırı kötü bir şey. Ekonomik olsa da crack oynayacaksan niye PS alır ki bir insan. Hocam bir de bende PS5 var crack çıksa da kullanmam ben zaten. Az önce dediğim gibi PS pahalı oldugu bilinerek alınmalı.
Hocam şimdi size şöyle söyleyeyim Netflix YouTube gibi şeyleri modluyolar ama hepsi güncel bir de ben PS4 almamın nedeni hepimizin ki gibi PS özel oyunları.
Hocam şimdi size şöyle söyleyeyim Netflix YouTube gibi şeyleri modluyolar ama hepsi güncel bir de ben PS4 almamın nedeni hepimizin ki gibi PS özel oyunları.
Yani genel olarak herkesin farklı siz de belki FIFA filan daha çok seviyorsunuz dur ben uncharted seviyorum herkezinki farklı hepimiz derken çoğumuz yani
Version 9.00 veya daha az bir PS4 sürümü lazım. Üstüne istesen de atılmıyor. Atılır ama baştan BIOS yazacak yeteneğin olması gerek. Sürüm düşük ise gayet iyi bir seçenek kırdırma.
Yani genel olarak herkesin farklı siz de belki FIFA filan daha çok seviyorsunuz dur ben uncharted seviyorum herkezinki farklı hepimiz derken çoğumuz yani
Sana şöyle diyeyim PS Store yok crack yaparsan bir site var onu oradan indiriyorsun o konuda da sana destek çıkarım yeni çıkan oyunlarda 1-2 aya geliyor.
Bir site var Call of Duty'nin çoğu var insan varsa yaz anlatirim.
Şimdi baktım Call of Duty Modern Warfare 2 var hatta DLC bile var.