PS4 kırdırılır mı?

K

Kırıldıktan sonra Online oyun oynayamiyor muyuz mesele Fortnite gibi.
Oynayamazsın. Kırdırmanın tek eksisi budur diyebilirim. Eğer multiplayer oyuncusu değilseniz kırdırın gitsin PS4’ü. Beklemeye gerek bile yok. Yeni çıkan oyunlar 1200 altına çıkmıyor. Ben offline oyunlardan çok online oynadığım için kırdırmadım yoksa kırdırırdım. Yok çalışıyorum akşam 1-2 saat oynar kapatırım dersen kırdır.

Hocam internet bağlantısı zorunlu olanlarda ne oluyor? Ve PSN özelliklerini kullanamak aşırı kötü bir şey. Ekonomik olsa da crack oynayacaksan niye PS alır ki bir insan. Hocam bir de bende PS5 var crack çıksa da kullanmam ben zaten. Az önce dediğim gibi PS pahalı oldugu bilinerek alınmalı.

Hocam şimdi size şöyle söyleyeyim Netflix YouTube gibi şeyleri modluyolar ama hepsi güncel bir de ben PS4 almamın nedeni hepimizin ki gibi PS özel oyunları.

Hocam şimdi size şöyle söyleyeyim Netflix YouTube gibi şeyleri modluyolar ama hepsi güncel bir de ben PS4 almamın nedeni hepimizin ki gibi PS özel oyunları.
Hocam hepimiz demeniz yanlış ben ps özel oyunlarını sevemeyen biriyim 😄

Hocam hepimiz demeniz yanlış ben ps özel oyunlarını sevemeyen biriyim 😄
Yani genel olarak herkesin farklı siz de belki FIFA filan daha çok seviyorsunuz dur ben uncharted seviyorum herkezinki farklı hepimiz derken çoğumuz yani 😀

Arkadaşlar size bir soru sizce PS4 kırmak mantıklı mı? Biliyorsunuz ki PS Plus 2700 TL olmuş sizce PS4 kırmak ne kadar mantikli?

Version 9.00 veya daha az bir PS4 sürümü lazım. Üstüne istesen de atılmıyor. Atılır ama baştan BIOS yazacak yeteneğin olması gerek. Sürüm düşük ise gayet iyi bir seçenek kırdırma.

Yani genel olarak herkesin farklı siz de belki FIFA filan daha çok seviyorsunuz dur ben uncharted seviyorum herkezinki farklı hepimiz derken çoğumuz yani 😀
Hocam ben fifa da sevmiyorum. Genel olarak araba yarışı ve birkaç hikaye oyunundan ibaret😄

Sana şöyle diyeyim PS Store yok crack yaparsan bir site var onu oradan indiriyorsun o konuda da sana destek çıkarım yeni çıkan oyunlarda 1-2 aya geliyor.

Bir site var Call of Duty'nin çoğu var insan varsa yaz anlatirim.

Şimdi baktım Call of Duty Modern Warfare 2 var hatta DLC bile var.

Bayağı iyi hocam bende PS yok Xbox var sadece oyunlar pahali diye PS 4 mu alsam oyunlari oynar Xbox alirim diye düşünmüştüm.

Bayağı iyi hocam bende PS yok Xbox var sadece oyunlar pahali diye PS 4 mu alsam oyunlari oynar Xbox alirim diye düşünmüştüm.
Hocam boşverin özel oyunları felan. Öyle al kır sat olmaz. Ne yapçaksın özel oyunu xbox varsa. (Ps5 kullanıcısıyım)

Teşekürler arkadaşlar ps4 kırdırdım içine last of us ghost of tsuhima unchardet god of war spiderman fifa falan yükledim gayet iyi

Teşekürler arkadaşlar ps4 kırdırdım içine last of us ghost of tsuhima unchardet god of war spiderman fifa falan yükledim gayet iyi
Eğer istersen oyun indirmene de yardımcı oluruz, flash belleğin varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı