Merhabalar. Bende 9.03 versiyonlu PS4 Slim var. Oynadığım oyunların yayınlarını YouTube'da paylaşıyorum. Diyelim ki kırdırdım cihazı yayın yapmaya devam edebilir miyim?
Cihazın değeri düşecektir satarken hem çok zor hem piyasa değerinin çok çok altına satmak zorunda kalacaksın ben olsam kırmazdım.Merhabalar. Bende 9.03 versiyonlu PS4 Slim var. Oynadığım oyunların yayınlarını YouTube'da paylaşıyorum. Diyelim ki kırdırdım cihazı yayın yapmaya devam edebilir miyim?
Onlardan degil PS hizmetlerinden yararlanamıyor. O uygulamaları .pkg olarakta kurabilir.Paran yoksa kır ha bu arada Online servislerden sanırım yararlanamıyorsun (Discord YouTube vs gibi.)
Değerini düşürmüyor hatta daha sonra orjinal olarak satmak içinde format atması yeterli PS'ye.Cihazın değeri düşecektir satarken hem çok zor hem piyasa değerinin çok çok altına satmak zorunda kalacaksın ben olsam kırmazdım.
Kırılan konsollar 1000tl daha pahalıya satılıyor.Cihazın değeri düşecektir satarken hem çok zor hem piyasa değerinin çok çok altına satmak zorunda kalacaksın ben olsam kırmazdım.
Cihazın değeri düşecektir satarken hem çok zor hem piyasa değerinin çok çok altına satmak zorunda kalacaksın ben olsam kırmazdım.
Sahibinden den baktım kırık ps ler piyasa değerinin 700 800 tl altına satılıyor fakat orjinal haline geri çevirilebiliyormu bilmiyorum.Değerini düşürmüyor hatta daha sonra orjinal olarak satmak içinde format atması yeterli PS'ye.
Öyle birşey olsa herkes kırar kanka ps sini satarken kontrol edebilirsin sahibinden gibi siteler üzerinden 700 800 tl daha uygun.Kırılan konsollar 1000tl daha pahalıya satılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.