PS4 kırma işlemi nasıl yapılır?

seroofpwd

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bu ay PS Plus aboneliğim bitiyor ve hepinizin bildiği üzere yeni üyelik 2700 TL. Bu nedenden dolayı almayı planlamıyorum zaten bilgisayarım var. Online oyun oynayamayacağımın farkındayım.
(Sorularım)
1- Mantıklı mı?
2- Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Bu ay PS Plus aboneliğim bitiyor ve hepinizin bildiği üzere yeni üyelik 2700 TL. Bu nedenden dolayı almayı planlamıyorum zaten bilgisayarım var. Online oyun oynayamayacağımın farkındayım.
(Sorularım)
1- Mantıklı mı?
2- Nasıl yapabilirim?
Elinizde oyun var mı? Plus aboneliği yıllık aldıysanız çoğu plus oyununu bitirdiniz muhtemelen. Bence eğer bittiyse almayın bir daha plus. İndirim döneminde oyun kovalayın ya da PS4 oyunları çok pahalı değil ikinci el alın. Ben kırdırtmazdım.

Yı.

Elinizde oyun var mı? Plus aboneliği yıllık aldıysanız çoğu Plus oyununu bitirdiniz muhtemelen. Bence eğer bittiyse almayın bir daha Plus. İndirim döneminde oyun kovalayın ya da PS4 oyunları çok pahalı değil ikinci el alın. Ben kırdırtmazdım.

Yıllık almıştım oyunda oynadım ama bir daha satın almayacağım için zaten Online oynayamam bu yüzden kırmak daha mantıklı geliyor.

PS4 sürümünüz nedir? Sistem 11.00 sürümünden yüksekse kırma işlemi olmaz.

Şu anda ona bakamam maalesef ama bilgilendirme için teşekkürler.

PS4 sistemini kırmak mantıklı. Online ile işiniz yoksa ve farklı amaçlar için kullanacaksanız.

Farklı amaçlardan kastım bir konsolu kırıp illaki korsan oyun oynamak değil. Şahsen ben 9.0 sürümde olan PS4 cihazıma Linux yükledim ve PC niyetine kullanıyorum.

Normal PC gibi tabiki de stabil değil ama bu tarz şeyleri seviyorum.

@seroofpwd Hiç boşuna sistem sürümüne bakmayın halihazırda PSN ve internet bağlantısı olan biri 11.00 ve altı sürümlerde olması imkansızdır. Kısacası cihazınızı kıramazsınız.

Konuyu hortlatıyorum, kusura bakmayın.

Bende 9.60 sürümü yüklü olan bir PS4 var; sürümü 11'e yükeseltip kırabilir miyim, nasıl kırabilirim biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

Bende 9.60 sürümü yüklü olan bir PS4 var; sürümü 11'e yükeseltip kırabilir miyim, nasıl kırabilirim biliyorsanız yardımcı olur musunuz?

USB ile güncelleme var mı ona bakın varsa internetde 11.00 yazılımını bulup kurabilirsiniz.

Bu işlerde bilginiz yoksa kendiniz denemeyin. Sürümünüz 11.00 altında yani kırılabilir. PlayStation dükkanına götürün onlar yapar.

Bu işlerde bilginiz yoksa kendiniz denemeyin. Sürümünüz 11.00 altında yani kırılabilir. PlayStation dükkanına götürün onlar yapar.

11.00 altında olan her sürüm kırılmıyor. Ayrıca kendi basit bir şekilde yapabilecekken neden konsolcuya para bayılsın? Bu arada 4.60 kırılıyor yani gerek yok 11.00 sürümüne güncellemeye.

Son düzenleme:
Kendim kırabilirim aslında ama her seferinde bilgisayar ile bağlanmak falan gerekiyormuş bayağı uğraştırıcı geldi.

Böyle bir aparat buldum internette, bilgisayar bağlamadan kendisi jailbreak işlemini hallediyormuş. Bilginiz var mı acaba?
@Yerayay @Scofield Michael

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı