Çözünürlük nedir?RDR2 oynuyorum. İnternetteki videolarda yüzler gerçekçi duruyor. Bende piksel gibi. Bütün ayarlar ultrada.
PS3 grafiklerine benziyor yüzler. Çözüm var mı?
Çözünürlük nedir?
1920x1080'de oyun bir nevi bug'lı. Ağaçlar falan da olması gerektiğinden kötü gözüküyor. Belki bu yüzdendir.1920x1080 oynuyorum.
FSR / DLSS açık mı? Çözünürlük ölçekleme ayarı açık mı?
1920x1080'de oyun bir nevi Bug'lı. Ağaçlar falan da olması gerektiğinden kötü gözüküyor. Belki bu yüzdendir.
Sisteminiz nedir? Ona göre ölçeklendirme açabilirmisiniz onu söyleyebilirim.Kapalı ikisi de açık denedim çözüm yok özellikle John marston yüzü çok kötü.
Anladım evet Ultra rağmen ağaçlarda biraz kötü gözüküyor.
Sisteminiz nedir? Ona göre ölçeklendirme açabilir misiniz onu söyleyebilirim.
Eğer sistemin yeterince güçlüyse gelişmiş ayarlardan render scale ayarını 3/2 (%150) veya 4/5 (%125) yap, ciddi etkisi oluyor RDR2 1080P'de.
Yeterli ne kelime, 1440p yüksek ayarlarda bile oynatır. İstersen 2/1 (%200) render ayarını bile deneyebilirsin, performanstan memnun olmazsan 150 yaparsın. Ben RX 6700 ile %125 render ayarında oynamıştım.Ekran kartı 5070 Ryzen 7 7800x3D 32 GB RAM var.
Deneyeceğim sistem yeterlidir herhalde bu ayar için.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.