PS4 Kol Tamiri Ankara'da nerede yaptırılır?

Magicbaz

Decapat
Katılım
5 Ağustos 2019
Mesajlar
199
Merhabalar, bugün uzun süre kullanmadığım PS4 kolunu çıkardım fakat L2 tuşunun yerinden çıktığını gördüm. Ankara'da yaşıyorum ve nerede tamir ettirebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızılayda AVM'nin yaklaşık 50 metre ilerisinde bir köprü var köprünün içinde 2 Tane Ps-Xbox-Nintendo tamircisi var , sürekli ps4 oyun takası için gittiğim biryer , zamanında psp'imi yaptırmıştım hatta. Google Maps
 
Dostum elindeki oyun verip oradan başka bir oyun alıyorsun , mesela driveclub verip ac syndicate alırsan 30tl verirsin adama . Elinde hiç oyun yoksa direk satında alabilirsin bazı oyunlar marketteki fiyatından çok daha ucuza satılıyor .
 
Mesela ben elimdeki bir 2. el oyunun fiyatını öğrenmek için ne yapmalıyım?Oradaki oyunlar 2. el mi yoksa sıfır mı oluyor ya da 2. el oyun var mı?
En önemlisi kazık yeme ihtimalim var mı ?😛
 
2018 ve 2019'da çıkan AAA Oyunların fiyatları 200tl (sıfırları) ,ikinci eller değişiyor , senin elindeki oyunun kalitesine göre ikinci el oyunun fiyatını o adam belirliyor.
 
Hayır dostum sadece tek bir mağazada tamir yapılıyor ve takas yapılıyor , diğeri kazığın önde gideni ve zaten takas yapılmıyor.
 
senin tamiri yaptıracağın yerde hafiften yaşlı bir adam dükkanın sol köşesinde ps4 oyunlarını takas ediyor olacak , dükkanın sağ köşesinde ise ps4 , xboxların satıldığı yerdeki adam tamiri yapıyor.
 

Geri
Yukarı