PS4 kolu ile PC'de oynanılabilir mi?

Hamitcan Keskin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dayım, eniştem falan bu pandemi döneminde sürekli evde kaldığından dolayı canları sıkılıyor eskiden sürekli PES 13 oynardık ve eğlenirdik bende Steam üzerinden PES 2021 alıp oynamayı planlıyorum onlar ile beraber ama şöyle bir sorum olacak PS3 kolunun çalışıp çalışmıyacağını sormuştum ve çalışacağını söylediler. Şimdiki sorum ise PS4 kolu ile oynayabilir miyim? Bluetooth üzerinden oynamak istiyorum yani çünkü 1 2 oyun atarlar yakında oynamaktan sıkılırlar ve vazgeçerler diye düşünüyorum.
Kısacası adet PS4 kolu ile PC üzerinden PES2021 oynamayı düşünüyorum yapabilir miyim?

Hocam PS ve share tuşlarına aynı anda basılı tutarsanız bir süre sonra ışığı çok hızlı yanıp sönecektir. Sonra Bluetooth ile bağlayabilirsiniz. Ya da isterseniz A to Micro USB kablosu ile takabilirsiniz.

Hocam PS ve share tuşlarına aynı anda basılı tutarsanız bir süre sonra ışığı çok hızlı yanıp sönecektir. Sonra Bluetooth ile bağlayabilirsiniz. Ya da isterseniz A to Micro USB kablosu ile takabilirsiniz.
Bu sekilde kolu bagladiktan sonra Steam e girip, ayarlardan oyun kumandalarina girin ps4 controller secenegi var aktive edin, ondan sonra steam ile girdiginiz oyunlarda , oyunlar kolu otomatik taniyacaktir

Merhaba arkadaşlar dayım, eniştem falan bu pandemi döneminde sürekli evde kaldığından dolayı canları sıkılıyor eskiden sürekli PES 13 oynardık ve eğlenirdik bende Steam üzerinden PES 2021 alıp oynamayı planlıyorum onlar ile beraber ama şöyle bir sorum olacak PS3 kolunun çalışıp çalışmıyacağını sormuştum ve çalışacağını söylediler. Şimdiki sorum ise PS4 kolu ile oynayabilir miyim? Bluetooth üzerinden oynamak istiyorum yani çünkü 1 2 oyun atarlar yakında oynamaktan sıkılırlar ve vazgeçerler diye düşünüyorum.
Kısacası adet PS4 kolu ile PC üzerinden PES2021 oynamayı düşünüyorum yapabilir miyim?

Kablolu da kablosuz da çalışır.

Bu sekilde kolu bagladiktan sonra Steam'e girip, ayarlardan oyun kumandalarina girin PS4 Controller secenegi var aktive edin, ondan sonra Steam ile girdiginiz oyunlarda, oyunlar kolu otomatik taniyacaktir.

Ben CS:GO oynamıştım DualShock 4 ile. İsterseniz başkalarının yaptığı kontrol şemalarına bakabilirsiniz.

1 tane ile bağlanabileceğini duydum asıl merak ettiğim 2 kol ile bağlanılır mı?

Sanırım hayır. Diğerlerini kablo ile bağlamalısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı