Orijinal PS4 kolum var ve Forza Horizon 4, God of War gibi oyunları PS4 kolu ile oynamak istiyorum nasıl bağlayabilirim?
Ayrıca kolu Bluetooth'a bağlamaya çalıştım ama bu sefer de böyle bir sorunla karşılaştım
Orijinal PS4 kolum var ve Forza Horizon 4, God of War gibi oyunları PS4 kolu ile oynamak istiyorum nasıl bağlayabilirim?
Ayrıca kolu Bluetooth'a bağlamaya çalıştım ama bu sefer de böyle bir sorunla karşılaştım.
Ayrıca kolu Bluetooth'a bağlamaya çalıştım ama bu sefer de böyle bir sorunla karşılaştım
Bluetooth sürücülerini indirmemissin veya güncel degiller.
Ps ve share butonöarina ayni anda basili tutarak kolun Bluetooth'unu acabilirsin. Sonra Steam Genis Ekran moduna gec. Calismazsa ayarlardan-> controller bölümüne gidip DS4 girdisini aktif et.
Bazen oyunun ayarlarinda da böyle yapman gerekiyor.
Bluetooth sürücülerini indirmemissin veya güncel degiller.
Ps ve share butonöarina ayni anda basili tutarak kolun Bluetooth'unu acabilirsin. Sonra Steam Genis Ekran moduna gec. Calismazsa ayarlardan-> controller bölümüne gidip DS4 girdisini aktif et. Eki Görüntüle 2240825
Bazen oyunun ayarlarinda da böyle yapman gerekiyor. Eki Görüntüle 2240827
Ben arkadaşın kolu bağlamayı bilmediğini düşünüyorum. Sürücülerle ilgili bir durumun çıkma olasılığı sıfıra yakın. Çoğu kişi gibi sadece PS tuşuna basıyor galiba.
Ben arkadaşın kolu bağlamayı bilmediğini düşünüyorum. Sürücülerle ilgili bir durumun çıkma olasılığı sıfıra yakın. Çoğu kişi gibi sadece PS tuşuna basıyor galiba.