PS4 kolu Steam'e nasıl bağlanır?

Kamilislam

Centipat
Daha fazla  
Orijinal PS4 kolum var ve Forza Horizon 4, God of War gibi oyunları PS4 kolu ile oynamak istiyorum nasıl bağlayabilirim?
Ayrıca kolu Bluetooth'a bağlamaya çalıştım ama bu sefer de böyle bir sorunla karşılaştım

1720027293998.png

Share tuşu ve PS tuşuna birlikte basılı tutuyorsun değil mi? Sıkıntı yaşamaman lazım. Bluetooth ile bağlanınca Steam'de de sorunsuz çalışır zaten.

Az önce arkadaşın dediği gibi Kolu PC'ye bağlayın Steam'e girin Steamdayken Ortadaki PS tuşuna basın.

Orijinal PS4 kolum var ve Forza Horizon 4, God of War gibi oyunları PS4 kolu ile oynamak istiyorum nasıl bağlayabilirim?
Ayrıca kolu Bluetooth'a bağlamaya çalıştım ama bu sefer de böyle bir sorunla karşılaştım

Eki Görüntüle 2240807
Kolunu Share Ve PS tuşu ile bağlayabiliyorsan tamamdır. ps tuşuna basarsan steam'in "geniş ekran" moduna geçer kol ile oyun oynarsın.

Eki Görüntüle 2240807
Bluetooth sürücülerini indirmemissin veya güncel degiller.
Ps ve share butonöarina ayni anda basili tutarak kolun Bluetooth'unu acabilirsin. Sonra Steam Genis Ekran moduna gec. Calismazsa ayarlardan-> controller bölümüne gidip DS4 girdisini aktif et.
1720028684005.png

Bazen oyunun ayarlarinda da böyle yapman gerekiyor.
1720028774258.png

Son düzenleme:
Bluetooth sürücülerini indirmemissin veya güncel degiller.
Ps ve share butonöarina ayni anda basili tutarak kolun Bluetooth'unu acabilirsin. Sonra Steam Genis Ekran moduna gec. Calismazsa ayarlardan-> controller bölümüne gidip DS4 girdisini aktif et.
Eki Görüntüle 2240825
Bazen oyunun ayarlarinda da böyle yapman gerekiyor.
Eki Görüntüle 2240827
peki nasıl güncelleyebilirim? veya indirebilirim?

Aygıt Yöneticisi'nden Bluetooth bul -> sol tik yap-> sürücüyü güncellestir de. Otomatik ara secenegini sec.

Düzelmezse, Windows Update güncelle.

Gene düzelmezse, internetten sisteminin güncel sürücülerini bulmalısın.
Ben arkadaşın kolu bağlamayı bilmediğini düşünüyorum. Sürücülerle ilgili bir durumun çıkma olasılığı sıfıra yakın. Çoğu kişi gibi sadece PS tuşuna basıyor galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı