PS4 kolum orijinal mi?

Bilmiyorum içime şüphe düştü ortalıkta çok çakma kol varmış.

Seri numarası kolun arkasındaki mi?
Kolun arkasındaki alttaki küçük sayı ve harfler. Sadece son 7 hanesini girin.

Büyük ihtimalle sahte, hem yorumlarda birkaç kişi sahte olduğunu söylemiş hem de menşei ülke Çin yazıyor.
Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir yazısı orijinal olduğunu kanıtlıyor. Koskoca Amazon çakma ürün satmaz, tabi arkadaş Amazon sitesinden fakat başka satıcıdan aldıysa orası farklı.

Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir yazısı orijinal olduğunu kanıtlıyor. Koskoca Amazon çakma ürün satmaz, tabii arkadaş Amazon sitesinden fakat başka satıcıdan aldıysa orası farklı.

Haklısınız sonradan gördüm Amazon tarafından gönderildiğini.

Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir yazısı orijinal olduğunu kanıtlıyor. Koskoca Amazon çakma ürün satmaz, tabi arkadaş Amazon sitesinden fakat başka satıcıdan aldıysa orası farklı.
Bazıları Amazon satıcısından almasına rağmen sahte ürün demiş.

Kontrol ettim

garanti bitiş tarihiniz: 03/05/2022​

Orijinal sanırım ama günü geçmiş :D
En azından Sony'nin sitesine kayıtlı orijinal ürün hocam. Garanti tarihi için önce Amazon ve onlardan gelecek yanıta göre Sony ile iletişime geçebilirsiniz.

Kontrol ettim

garanti bitiş tarihiniz: 03/05/2022​

Orijinal sanırım ama günü geçmiş :D
Amazon ile iletişime geçip durumu bildirirsen ilgileneceklerdir diye düşünüyorum.

Bazıları Amazon satıcısından almasına rağmen sahte ürün demiş.
Bilemiyorum. Amazon gibi bir şirketin sahte ürün sattığını görmedim hiç. O yorumların farklı satıcıdan olmadığı kesin mi?

Amazon ile iletişime geçip durumu bildirirsen ilgileneceklerdir diye düşünüyorum.

Bilemiyorum. Amazon gibi bir şirketin sahte ürün sattığını görmedim hiç. O yorumların farklı satıcıdan olmadığı kesin mi?
Şahsen bende pek inanamıyorum. Kimden aldıkları gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı