PS4 Kullanıcısının PC'ye Geçmesi

RentForNewGod

Decapat
Herkese kolay gelsin dostlar konuyu uzun olsa da özetlemek gerekirse 10. Sınıfa geçiyorum ve elimdeki PC çok eskidi, ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için ben de konsola yöneldim(oyun fiyatlarını göz önüne alarak), şu ana kadar PC oyunlarında ve CS:GO'da çok iyi bir ilerleme kat ettim, kas hafızamı oldukça geliştirdim fakat oyun eskisi kadar zevkli gelmeyi bıraktı ve ESL den ayrılıp R6'e yönelmeyi düşünüyorum oyunu Steam'den yaz indiriminden alıp internet kafede 200 saatlik deneyimleme şansım oldu ve rahatlıkla plat 2-3 kademesine geldim fakat arkadaşım bana eğer PS4'e geçersem zorlanabileceğimi ve PC'ye bidaha dönecek olursam sıfırdan başlamam gerekeceğini söyledi. Evlerine gidip birkaç saat R6 oynadım ve ONC'a zaman açıkçası sadece 1 kill alabildim aklıma takılan şey 720p bir televizyonda 3 sene R6 oynayıp PC'ye geri dönebilir miyim ve iki platform bana çok farklı geldi alışmam ortalama ne kadar sürer çünkü PC'deki gibi anlık refleks veremiyorum kolu ittirdiğimde karakter tavana bakıyor(çok düşük bir sensitivity de).

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlık ters olmuş gibi geldi bana. İlk oynadığında rezalet oynaman normal. Alışmaktan kastının ne olduğuna göre değişir yani rekabetçi oyunlarda(Overwatch, R6 gibi) çok üst seviyelere oynamak istiyorsan mouse kullanır gibi controller kullanan, artık bir uzvu olmuş insanlar var. Ama bu da uzun süre pratik istiyor. Daha casual bir oyuncu olacaksan 2-3 hafta içinde alışmış olursun.
Ayrıca PS4'ten PC'ye geçme kısmında arkadaşların kesinlike haklı. Ben 4 yıl boyunca konsolda FPS oynadım ve PC'ye döndüğümde aim alamıyordum. Baya Overwatch'da hiç aim istemeyen tamamen heal basmaya odaklı destek karakterler oynadım mesela.

Başlık ters olmuş gibi geldi bana. İlk oynadığında rezalet oynaman normal. Alışmaktan kastının ne olduğuna göre değişir yani rekabetçi oyunlarda(Overwatch, R6 gibi) çok üst seviyelere oynamak istiyorsan mouse kullanır gibi controller kullanan, artık bir uzvu olmuş insanlar var. Ama bu da uzun süre pratik istiyor. Daha casual bir oyuncu olacaksan 2-3 hafta içinde alışmış olursun.
Ayrıca PS4'ten PC'ye geçme kısmında arkadaşların kesinlike haklı. Ben 4 yıl boyunca konsolda FPS oynadım ve PC'ye döndüğümde aim alamıyordum. Baya Overwatch'da hiç aim istemeyen tamamen heal basmaya odaklı destek karakterler oynadım mesela.
Pek casual bi oyuncu olmaya niyetim yok zaten 3 sene uzun bi süre zamanım bol, sürekli pratik yapıp aim'imi geliştirmeye çalışıcam, zaten yeteri kadar oyun bilgimin olduğunu düşünüyorum. Başlık konusun da ise 3 yıl sonra pc ye dönmeyi kastediyordum😅
Konu kilitlensin lütfen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı