RentForNewGod
Decapat
Herkese kolay gelsin dostlar konuyu uzun olsa da özetlemek gerekirse 10. Sınıfa geçiyorum ve elimdeki PC çok eskidi, ailemin maddi durumu yeterli olmadığı için ben de konsola yöneldim(oyun fiyatlarını göz önüne alarak), şu ana kadar PC oyunlarında ve CS:GO'da çok iyi bir ilerleme kat ettim, kas hafızamı oldukça geliştirdim fakat oyun eskisi kadar zevkli gelmeyi bıraktı ve ESL den ayrılıp R6'e yönelmeyi düşünüyorum oyunu Steam'den yaz indiriminden alıp internet kafede 200 saatlik deneyimleme şansım oldu ve rahatlıkla plat 2-3 kademesine geldim fakat arkadaşım bana eğer PS4'e geçersem zorlanabileceğimi ve PC'ye bidaha dönecek olursam sıfırdan başlamam gerekeceğini söyledi. Evlerine gidip birkaç saat R6 oynadım ve ONC'a zaman açıkçası sadece 1 kill alabildim aklıma takılan şey 720p bir televizyonda 3 sene R6 oynayıp PC'ye geri dönebilir miyim ve iki platform bana çok farklı geldi alışmam ortalama ne kadar sürer çünkü PC'deki gibi anlık refleks veremiyorum kolu ittirdiğimde karakter tavana bakıyor(çok düşük bir sensitivity de).
Son düzenleyen: Moderatör: