PS4 Kurulumu Ne Kadara Mal Olur?

TV'nin harika olmayacağının garantisini verebilirim. Gecikme sadece rekabetçi oyunlar için değil her oyun için bir sorun. Ayrıca arkaya yaslanıp da oyun oynamanın bir artısını göremedim ben. Konsollarda ideal oyunculuk için de monitör öneririm. Ben mesela evdeki 42" televizyonla oynadım bir süre ancak artısından çok eksisi var. Monitörde birçok detaya ve oyuna daha hakim oluyorsunuz. Uzunca bir süre PS4'ü VGA dönüştürücü ile 720p monitörde kullandım. Sonra da 1080p monitöre geçtim. Ve yaptığım en iyi tercih monitör tercihi oldu. Sıralayacak olursam 21.5" 1080p monitör > 18.5" 720p monitör > 42" TV.

TV'nin harika olmayacağının garantisini verebilirim. Gecikme sadece rekabetçi oyunlar için değil her oyun için bir sorun. Ayrıca arkaya yaslanıp da oyun oynamanın bir artısını göremedim ben. Konsollarda ideal oyunculuk için de monitör öneririm. Ben mesela evdeki 42" televizyonla oynadım bir süre ancak artısından çok eksisi var. Monitörde birçok detaya ve oyuna daha hakim oluyorsunuz. Uzunca bir süre PS4'ü VGA dönüştürücü ile 720p monitörde kullandım. Sonra da 1080p monitöre geçtim. Ve yaptığım en iyi tercih monitör tercihi oldu. Sıralayacak olursam 21.5" 1080p monitör > 18.5" 720p monitör > 42" TV.
Garip, ben 32" TV ile kullaniyorum. Gecikme falan olmuyor. TV modeli ile alakali sanirim.

Aslinda monitorle kullandim. 2010 yillarindan kalma eski bir monitordu. VGA girisliydi. Fakat goruntu camurdan ote oldugu icin TV aldim. Gecikme hissettirmiyor online oyunlarda benimki.

Kardeş Pro değil o yüzden 2K. 2 kollu bir PS4 setup.
Pro almayıp 2K TV mi alacaksınız PS4 ya da Slim için? Neden?
Monitör önermiyorum, PS4 zevki büyük ekranda çıkar. Benim görüşüm 4K TV ve PS4 Pro almanız yönünde olacaktır.

PS4 Pro öneririm bütçeniz varsa. PS4'ten Pro'ya geçmiş biri olarak söylüyorum 4K'da çok iyi bir oyun zevki veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada PS4'te konuşma programı mevcut mu? Ayrı bir kulaklık almak lazım mı ? Çünkü arkadaşlarla Dying Light oynamayı düşünüyoruz. Bir tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim. Bu arada PS4 Slim modeli mevcut şu anda bende. PS4 dışındaki Setup malzemesi olarak 1 adet monitörüm var. Sizce bir adet daha monitör almalı mıyım? Çünkü şu anda kullandığım monitör IPS panel 22 inch.

PS4'te oyun dışında konuşulabiliyor, evet. Kendi uygulaması var bunun için. Bence TV almalısınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı