PS4 Mayıs indimleri olacak mı?

sakinolum

Decipat
Makaleler
1
Play at Home devam ediyor nisan indirimi bugün bitecek. Mayıs ayında indirim olur mu? Uncharted nathan drake Collection indirime girer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Play at Home devam ediyor nisan indirimi bugün bitecek. Mayıs ayında indirim olur mu? Uncharted nathan drake Collection indirime girer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
o sanırım bir ara bedeava olşmuştu ps plus yada 2 oyun herkese bedavaydı ben journey ve uncharted nathan drake colletion u bedava aldım keşke kaçırmasaydın

O sanırım bir ara bedeava olşmuştu PS Plus'ya da 2 oyun herkese bedavaydı ben journey ve Uncharted nathan drake colletion u bedava aldım keşke kaçırmasaydın.

Geçen sene bende PS4 yoktu ki. 72 TL gözden çıkardım oynamak istiyorum ama 144 TL verilmez normaldede bir oyuna 100 TL'den fazla vermem en fazla 90 TL veririm o da indirim zamanlarında.

Kutulu oyun sevmiyorum çiziliyor cart oluyor curt oluyor takınca fan sesi yükseliyor CD çizildiğinde oyun kasmaya başlıyor CD almıyorum o yüzden.
o zaman harcıyıcaksın paranı ben çok para harcamayı sevmiyorsun diye bir yöntem sundum ve benim oyunları alalı 4 yılı. geçmiştir hala çok güzel çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı