o sanırım bir ara bedeava olşmuştu ps plus yada 2 oyun herkese bedavaydı ben journey ve uncharted nathan drake colletion u bedava aldım keşke kaçırmasaydınPlay at Home devam ediyor nisan indirimi bugün bitecek. Mayıs ayında indirim olur mu? Uncharted nathan drake Collection indirime girer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
O sanırım bir ara bedeava olşmuştu PS Plus'ya da 2 oyun herkese bedavaydı ben journey ve Uncharted nathan drake colletion u bedava aldım keşke kaçırmasaydın.
ben almanı önermem alıcaksan 2. el alGeçen sene bende PS4 yoktu ki. 72 TL gözden çıkardım oynamak istiyorum ama 144 TL verilmez normaldede bir oyuna 100 TL'den fazla vermem en fazla 90 TL veririm o da indirim zamanlarında.
Ben almanı önermem alacaksan 2. el al.
Ben de 2 tane 2. el oyun var sıfır gibi hiçbir sıkıntı olmuyor.
o zaman harcıyıcaksın paranı ben çok para harcamayı sevmiyorsun diye bir yöntem sundum ve benim oyunları alalı 4 yılı. geçmiştir hala çok güzel çalışıyor hiç bir sıkıntısı yokKutulu oyun sevmiyorum çiziliyor cart oluyor curt oluyor takınca fan sesi yükseliyor CD çizildiğinde oyun kasmaya başlıyor CD almıyorum o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.