brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 17 Nisan 2023 #21 mhmtkralord dedi: PS4'e 14 k verilmez mümkünse 2 el güvenilir bir tane bulun. Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibi taksitli alacağını ve bütçe çıkmadığını söylemiş. Bende tavsiye etmiştim.
mhmtkralord dedi: PS4'e 14 k verilmez mümkünse 2 el güvenilir bir tane bulun. Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibi taksitli alacağını ve bütçe çıkmadığını söylemiş. Bende tavsiye etmiştim.
Berlin. Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 183 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Nisan 2023 #22 brkyozell dedi: Benim bu aralar birazcık hayalim gibi, nedeni GoW Ragnarök oynamak. İleride belki almaya çalışırım. PS'in oyunları bir başka kaliteli oluyor ya. Şimdilik PC gelmesini beklemekle yetineceğim Genişletmek için tıkla... Hocam bende pcyi sattım sıktı artık atamalar geldi vaktimi bununla değerlendireyim dedim
brkyozell dedi: Benim bu aralar birazcık hayalim gibi, nedeni GoW Ragnarök oynamak. İleride belki almaya çalışırım. PS'in oyunları bir başka kaliteli oluyor ya. Şimdilik PC gelmesini beklemekle yetineceğim Genişletmek için tıkla... Hocam bende pcyi sattım sıktı artık atamalar geldi vaktimi bununla değerlendireyim dedim
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 17 Nisan 2023 #23 Berlin. dedi: Yasaksa yönetici dostlar kaldırabilir, Link bakar mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, iyi gibi. Yalnız garantiye dair bilgi bulamadım. Eurasia garantili yazan bir ürün tercih etmeniz daha iyi olabilir.
Berlin. dedi: Yasaksa yönetici dostlar kaldırabilir, Link bakar mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, iyi gibi. Yalnız garantiye dair bilgi bulamadım. Eurasia garantili yazan bir ürün tercih etmeniz daha iyi olabilir.
Berlin. Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 183 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Nisan 2023 #24 mhmtkralord dedi: Net söylüyorum asla PlayStation 5 işine karışmayın en kötü oyun 200 TL'yi aşıyor sadece bir kolu 2K'yı buluyor. Genişletmek için tıkla... Diğer forumlardaki arkadaşlarda aynısını belirtti ps5'e bulaşmayın diye.
mhmtkralord dedi: Net söylüyorum asla PlayStation 5 işine karışmayın en kötü oyun 200 TL'yi aşıyor sadece bir kolu 2K'yı buluyor. Genişletmek için tıkla... Diğer forumlardaki arkadaşlarda aynısını belirtti ps5'e bulaşmayın diye.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 17 Nisan 2023 #25 Berlin. dedi: Hocam bende pcyi sattım sıktı artık atamalar geldi vaktimi bununla değerlendireyim dedim Genişletmek için tıkla... Ben zamanında konu açmıştım, PS5 mi yoksa şuan kullandığım PC mi diye(PC'nin üzerine 2TB SSD'de vardı.) Oyun fiyatları nedeniyle PC seçmiştim açıkçası pişman değilim ama bir Ragnarök oynamak isterdim
Berlin. dedi: Hocam bende pcyi sattım sıktı artık atamalar geldi vaktimi bununla değerlendireyim dedim Genişletmek için tıkla... Ben zamanında konu açmıştım, PS5 mi yoksa şuan kullandığım PC mi diye(PC'nin üzerine 2TB SSD'de vardı.) Oyun fiyatları nedeniyle PC seçmiştim açıkçası pişman değilim ama bir Ragnarök oynamak isterdim
Berlin. Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 183 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Nisan 2023 #26 brkyozell dedi: Ben zamanında konu açmıştım, PS5 mi yoksa şu an kullandığım PC mi diye(PC'nin üzerine 2TB SSD'de vardı.) Oyun fiyatları nedeniyle PC seçmiştim açıkçası pişman değilim ama bir ragnarök oynamak isterdim Genişletmek için tıkla... Vallaha hocam hayırlısı olmuş PC sıktı artık eski hevesim kalmadı, farklı şeylere heves ediyorum kafama yatar alırsam 4 5 sene takılırım PS4 ile.
brkyozell dedi: Ben zamanında konu açmıştım, PS5 mi yoksa şu an kullandığım PC mi diye(PC'nin üzerine 2TB SSD'de vardı.) Oyun fiyatları nedeniyle PC seçmiştim açıkçası pişman değilim ama bir ragnarök oynamak isterdim Genişletmek için tıkla... Vallaha hocam hayırlısı olmuş PC sıktı artık eski hevesim kalmadı, farklı şeylere heves ediyorum kafama yatar alırsam 4 5 sene takılırım PS4 ile.