Hocam konu sahibi taksitli alacağını ve bütçe çıkmadığını söylemiş. Bende tavsiye etmiştim.PS4'e 14 k verilmez mümkünse 2 el güvenilir bir tane bulun.
Hocam konu sahibi taksitli alacağını ve bütçe çıkmadığını söylemiş. Bende tavsiye etmiştim.PS4'e 14 k verilmez mümkünse 2 el güvenilir bir tane bulun.
Benim bu aralar birazcık hayalim gibi, nedeni GoW Ragnarök oynamak. İleride belki almaya çalışırım. PS'in oyunları bir başka kaliteli oluyor ya. Şimdilik PC gelmesini beklemekle yetineceğim![]()
Tamamdır hocam, iyi gibi. Yalnız garantiye dair bilgi bulamadım. Eurasia garantili yazan bir ürün tercih etmeniz daha iyi olabilir.Yasaksa yönetici dostlar kaldırabilir, Link bakar mısınız hocam?
Diğer forumlardaki arkadaşlarda aynısını belirtti ps5'e bulaşmayın diye.Net söylüyorum asla PlayStation 5 işine karışmayın en kötü oyun 200 TL'yi aşıyor sadece bir kolu 2K'yı buluyor.
Ben zamanında konu açmıştım, PS5 mi yoksa şuan kullandığım PC mi diye(PC'nin üzerine 2TB SSD'de vardı.)Hocam bende pcyi sattım sıktı artık atamalar geldi vaktimi bununla değerlendireyim dedim![]()
Ben zamanında konu açmıştım, PS5 mi yoksa şu an kullandığım PC mi diye(PC'nin üzerine 2TB SSD'de vardı.)
Oyun fiyatları nedeniyle PC seçmiştim açıkçası pişman değilim ama bir ragnarök oynamak isterdim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.