PS4 monitör ve televizyonda oynanış fark eder mi?

Yanlış mı baktım hiçbir fikrim yok ama televizyonunki 400 Hz yazıyor. Olabilir mi?

400 Hz olacağını sanmıyorum büyük ihtimal yanlış diğer arkadaşların cevabına bakacak olursak genellikle 60 Hz oluyolarmış. Eğer monitörünüzünde Hz'si aynı ise daha büyük ekranda oynamak isterseniz televizyonda oynayabilirsiniz.

400 Hz olacağını sanmıyorum büyük ihtimal yanlış diğer arkadaşların cevabına bakacak olursak genellikle 60 Hz oluyolarmış. Eğer monitörünüzünde Hz'si aynı ise daha büyük ekranda oynamak isterseniz televizyonda oynayabilirsiniz.
Hocam attığım linkte neden 400 Hz yazıyor ya. Hiç anlamıyorum şu işlerden.

Hocam attığım linkte neden 400 Hz yazıyor ya. Hiç anlamıyorum şu işlerden.
Hocam dediğim gibi bu hz değerleri donanımla ilgili değil, yazılımla ilgili. Panelin esas tazemele hızı 50 sanırım öyle bir bilgi gördüm sizin tv ile ilgili. Ayrıca ps4 fifa 21'i zaten 60 fpsde çalıştırıyormus. Dolayısıyla yüksek tazemele sunan monitöre zaten ihtiyacınız yok.

Hocam dediğim gibi bu hz değerleri donanımla ilgili değil, yazılımla ilgili. Panelin esas tazemele hızı 50 sanırım öyle bir bilgi gördüm sizin tv ile ilgili. Ayrıca ps4 fifa 21'i zaten 60 fpsde çalıştırıyormus. Dolayısıyla yüksek tazemele sunan monitöre zaten ihtiyacınız yok.
Tamamdır hocam yani 30-60 FPS oyunlarda bu TV bana yeter değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı