PS4 mü GTX 1650 mi?

Yeni nesil, kasipta oynayamadığım oyunlar var. Detroit, Mafia remake, The Last of Us 1 de cok hoşuma gitmişti PS4'le ekran karti arasında o yüzden kararsız kaldım.

1650 değil de 2.el 1060 6 GB al çok daha iyi olur o PC için Detroit falan PC için var şu an PS4 bana göre sınırlandırılmış bir konsol PS4 Pro veya 5 alınır artık.

Bir ordan goz kırpıyor işte o the last of us part 2 ya aşırı iyi gözüküyor grafikle oynanisi 1i bitirmistim. Konsolda 30 fps işte ama hiç bir fark hissetmedim, monitorum 60 hz 60 fps oynayipta PS4 te TLOU yu 30 fps oynayip bi fark anlamamıştım yani fark yok gibi gözüküyordu bana gore.

Konsolu almakla bitse keşke. Bir de ona oyun alması var ki konsol oyunları PC portlarına göre çok daha pahalı oluyor.

Oynadığım bir oyunu 5 kere daha oynayabiliyorum sorun değil TLOU 2 6 kere bitirdim RDR 2 4 kere GoW oyununu 4 kere halen sıkılmadan oynarım genelde FIFA oynuyorum zaten değişik değişik balon oyunlara para vermekten iyidir konsol olarak da Xbox daha iyi alırım Game Pass'i bakarım keyfime.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı