mhmtkralord
Picopat
Slim buldum 3600TL 2. el.
Belli değil tam 2. el alacağım PS4.
Çok iyi normalde o fiyata Slim olmaz eski fan sesi yüksek olan fat model kasalar hep o fiyata olur ama Slim olması çok iyi bir de Jailbreak yaptın mı 10 numara.
Slim buldum 3600TL 2. el.
Belli değil tam 2. el alacağım PS4.
Jailbreak nedirÇok iyi normalde o fiyata Slim olmaz eski fan sesi yüksek olan fat model kasalar hep o fiyata olur ama Slim olması çok iyi bir de Jailbreak yaptın mı 10 numara.
Sistemi yenilemek daha mantıklı PS4'e ayırdığınız bütçe kaç TL?
Jailbreak nedir?
Bütcem 3600 değil bulduğum fiyat, yenileme olarak ryzen 5 3600 b450m 16gb yapabilirim3600 TL'ye PS4 Slim bulmuş o fiyata sistemi yeterince oyun için yükseltemez.
Jailbreak nedir?
Oyun oynuyorsan işlemcini onla değiştirip ekran kartının 750ti kalması hiç birşeye yaramaz. Ps4 daha mantıklı.Bütcem 3600 değil bulduğum fiyat, yenileme olarak ryzen 5 3600 b450m 16gb yapabilirim
Şu an Ryzen 5 3600 B450M 16 GB DDR4 RAM alacak kadar param var yani 4K civarı.
PS4 eski olur mu yoksaŞöyle sistemi kırıyorsun. Alıp sağa sola vurarak değil. Yazılımı kırıyorsun ve oyunlar PC'den ücretsiz indirip PSN'e atıyorsun lisans olmadığı için çalışmıyor Jailbreak atıp lisans kurup çalışmasını sağlıyoruz. Bütçen oyuna ayıracak kadar varsa sistemini yenile. Oyun fiyatları aldı başını gidiyor.
Oyun oynuyorsan işlemcini onla değiştirip ekran kartının 750ti kalması hiç birşeye yaramaz. Ps4 daha mantıklı.
Anlayamadım?PS4 eski olur mu yoksa
Hocam finansal olarak sıkıntım yok oyun satın alabilirim.
Ne kadar bütçeniz olur bilmiyorum ama 6000-7000 tl altı yükseltme sizi PS4 kadar tatmin etmez ve PS4 kadar uzun ömürlü olmaz.PS4 eski olur mu yoksa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.