PS4 Mü Ryzen Sistem Mi?

tuğrahan sezer

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2019
Mesajlar
1.614
Çözümler
2
Arkadaşlar Letgo üzerinden bir ürün Satmaya çalışırken Birisi PS4 takas olur Mu Dedi. Benim aklımda Ise sattığım üründen 800-1000 Arası bir Para alıp Duruma göre Ryzen 3 1200 Veya Ryzen 5 1600 12NM almak Vardı. Tab'i anakart Ve RAM AM4 Sokete Uygun olmadığı için Onları Da Yenilemem gerekiyor. PS4 normal modelmiş. Bunu düşünmemin Sebebi Ise PS ye özel Oyunlar. Özellikle The Last of Us part 2'yi Kendim oynamak Istiyorum. Ekran Kartım GTX960 2 GB. Sizce Hangisi Daha mantıklı?
 
Parlak kasa derken hocam?
Bunun gibi. Yarısı parlak.
images (20).jpeg
 
ps4 kullanmış birisi olarak söylüyorum.Ps4 efsane sarıyor bunun hakkını yiyemem pcden daha çok sarıyor fakat,oyunu bitirdiğin zaman her ay cebinden para çıkartmalısın.Oyunları takas yapabilirsin veya ikinci el cd alabilirsin.Ama gerçekten ps4 keyfi başka.İnfamous second son oynamıştım türkçe dublajlı böyle efsane saran bir oyun görmedim
 
PS4 gayet güzel ve keyifli bir konsol.Fakat şunları göz önünde bulundurmalısınız.
1.PS4 30 FPS veriyor.
2.Oyunlar bilgisayar platformuna göre bariz pahalı.
3.PC alsanız en azından 3,4 sene sizi götürür fakat PS4 1 en fazla 2 sene sonra güncelliğini yitirir.

PC almak çok daha mantıklı. Çok abartmadan güzel bir sistem alarak 1080P 60 FPS almak mümkün.Kontrolcü ile oynamak istiyorsanız Dualshock 4 veya Xbox One kontrolcülerini bilgisayara bağlamak mümkün,şahsen ben oyunları kontrolcü ile oynarım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı