FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 24 Şubat 2021 #121 Bilgisayarım kaldırır kaldırmasına ama ben bir konsolda olsa almak istiyorum Xbox'un oyunları PC'de olduğu için diyorsunuz değil mi?
Bilgisayarım kaldırır kaldırmasına ama ben bir konsolda olsa almak istiyorum Xbox'un oyunları PC'de olduğu için diyorsunuz değil mi?
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #122 FRAGX dedi: Bilgisayarım kaldırır kaldırmasına ama ben bir konsolda olsa almak istiyorum Xbox'un oyunları PC'de olduğu için diyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ama genede sizin kararınız.
FRAGX dedi: Bilgisayarım kaldırır kaldırmasına ama ben bir konsolda olsa almak istiyorum Xbox'un oyunları PC'de olduğu için diyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ama genede sizin kararınız.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 24 Şubat 2021 #123 Kagoer dedi: Evet hocam. Ama genede sizin kararınız. Genişletmek için tıkla... Peki PS4 oyunları PC'de var mı? Last of Us gibi mesela
Kagoer dedi: Evet hocam. Ama genede sizin kararınız. Genişletmek için tıkla... Peki PS4 oyunları PC'de var mı? Last of Us gibi mesela
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #124 FRAGX dedi: Peki PS4 oyunları PC'de var mı? Last of Us gibi mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam RPCS3 ile oynanabiliyor. Ama onda bazı hatalar olabilir. RPCS3 hakkında fazla bilgim yok.
FRAGX dedi: Peki PS4 oyunları PC'de var mı? Last of Us gibi mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam RPCS3 ile oynanabiliyor. Ama onda bazı hatalar olabilir. RPCS3 hakkında fazla bilgim yok.
K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 24 Şubat 2021 #125 FRAGX dedi: Peki PS4 oyunları PC'de var mı? Last of Us gibi mesela. Genişletmek için tıkla... Last of Us gelir mi bilmem ama Days Gone geldi. Bu gidişle daha çok PS oyunu PC'ye gelecek. Bu nesilden sonra exclusive diye bir şey kalmayabilir.
FRAGX dedi: Peki PS4 oyunları PC'de var mı? Last of Us gibi mesela. Genişletmek için tıkla... Last of Us gelir mi bilmem ama Days Gone geldi. Bu gidişle daha çok PS oyunu PC'ye gelecek. Bu nesilden sonra exclusive diye bir şey kalmayabilir.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 24 Şubat 2021 #126 Kagoer dedi: Hocam RPCS3 ile oynanabiliyor. Ama onda bazı hatalar olabilir. RPCS3 hakkında fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... The Last of Us derken 2'yi kastetmiştim.
Kagoer dedi: Hocam RPCS3 ile oynanabiliyor. Ama onda bazı hatalar olabilir. RPCS3 hakkında fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... The Last of Us derken 2'yi kastetmiştim.
K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 24 Şubat 2021 #127 FRAGX dedi: The Last of Us derken 2'yi kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... God of War, Uncharted, The Last of Us'un gelme ihtimalleri daha düşük. Bu oyunlar PS'yi PS yapan oyunlar.
FRAGX dedi: The Last of Us derken 2'yi kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... God of War, Uncharted, The Last of Us'un gelme ihtimalleri daha düşük. Bu oyunlar PS'yi PS yapan oyunlar.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 24 Şubat 2021 #128 Neyse olmadı ben PS4 Pro alayım Xbox'un oyunlarını PC'den oynarım.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #129 Kuscudayi dedi: God of War, Uncharted, The Last of Us'un gelme ihtimalleri daha düşük. Bu oyunlar PS'yi PS yapan oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam onları kast etmiyor. PS oyunlarını PC de oynayabilir miyim diye soruyor arkadaş galiba. FRAGX dedi: The Last of Us derken 2'yi kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi fazla bilgim yok. Ama PS oyunlarının PC'de de oynandığını görmüştüm.
Kuscudayi dedi: God of War, Uncharted, The Last of Us'un gelme ihtimalleri daha düşük. Bu oyunlar PS'yi PS yapan oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam onları kast etmiyor. PS oyunlarını PC de oynayabilir miyim diye soruyor arkadaş galiba. FRAGX dedi: The Last of Us derken 2'yi kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi fazla bilgim yok. Ama PS oyunlarının PC'de de oynandığını görmüştüm.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 24 Şubat 2021 #130 Kagoer dedi: Hocam onları kast etmiyor. PS oyunlarını PC de oynayabilir miyim diye soruyor arkadaş galiba. Hocam dediğim gibi fazla bilgim yok. Ama PS oyunlarının PC'de de oynandığını görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet öyle sormuştum fakat Xbox koluyla PC'deki oyunları oynamak daha güzel.
Kagoer dedi: Hocam onları kast etmiyor. PS oyunlarını PC de oynayabilir miyim diye soruyor arkadaş galiba. Hocam dediğim gibi fazla bilgim yok. Ama PS oyunlarının PC'de de oynandığını görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet öyle sormuştum fakat Xbox koluyla PC'deki oyunları oynamak daha güzel.