PS4 mü, Xbox mı?

PS4 Pro almayı düşünüyordum fakat Xbox ile PS4 Pro arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi?

not: Açıklayarak anlatırsanız sevinirim.

Ben PS'ten yanayımdır her zaman, exclusive oyunları gerçekten çok iyi (Uncharted, The Last of Us vb.) Ve Xbox'tan daha performanslı galiba ama tam emin değilim o yüzden kızgın atmayın.

Xbox diyen çoğu arkadaş fiyatına bakarak söylüyor bence. Yıllardı konsol sahibiyim, PlayStation öneririm. Oyunları ile bence fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Ama 4 artık alınır mı bilemem. Size bağlı.

Ben PS'ten yanayımdır her zaman, exclusive oyunları gerçekten çok iyi (Uncharted, The Last of Us vb.) Ve Xbox'tan daha performanslı galiba ama tam emin değilim o yüzden kızgın atmayın.

Hocam PS4 taa 2013'ün teknolojisi. Xbox Series S ise daha 2019 veya 2020 de çıktı. Her türlü xss daha performanslı.

Hocam PS4 taa 2013'ün teknolojisi. Xbox Series S ise daha 2019 veya 2020 de çıktı. Her türlü xss daha performanslı.

Her şey performans değil şöyle düşün RTX 3090 olan bir bilgisayarın var ama tek oynayabildiğin oyun Among Us. Ama tabii oyun zevkine göre değişir Sony PS4'ten direk PS5'e geçti hiç Series S tarzı bir şey çıkarmadı.

Series S en çok bizim gibi ülkelerde satıyor. Avrupa ve Amerika da o kadar çok talep yok. Herhalde şu an Türkiye'de en çok satan yeni nesil konsol Series S'dir. PlayStation 5'in stok sorunları olması insanların daha fazla Xbox almasına sebep oldu Türkiye için.
PS4 almanızı tavsiye etmem. Ya PS5 alın ya Series S. Yoksa 2 sene sonra yine konsol almak zorunda kalırsınız.

Series S alırsam PS4'ün exclusive oyunların'dan mahrum kalacağım PS4 Pro alırsam Xbox'un oyunları PC'den oynamak zorunda kalacağım.

Series S alırsam PS4'ün exclusive oyunların'dan mahrum kalacağım PS4 Pro alırsam Xbox'un oyunları PC'den oynamak zorunda kalacağım.

Oyun tarzınız hangi tarafa yakınsa onu tercih edin. Bir düşünün exclusive oyunları ne kadar seviyorum ne kadar oynayacağım diye. Çok fazla bağımlısı değilseniz Xbox tercih edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı