Jotariel
Kilopat
- Makaleler
- 1
Xbox Series S öneririm çok daha güçlü PS4 Pro modeline göre.Xbox modellerinden pek anlamıyorum hangisini almamı önerirsiniz PS4 Pro fiyatına.
Xbox Series S öneririm çok daha güçlü PS4 Pro modeline göre.Xbox modellerinden pek anlamıyorum hangisini almamı önerirsiniz PS4 Pro fiyatına.
Yaklaşık 500 lira ekle Xbox Series S al bence hem yeni nesil.Xbox modellerinden pek anlamıyorum hangisini almamı önerirsiniz PS4 Pro fiyatına.
XBOX Series S. Rengi de çok güzel.Xbox modellerinden pek anlamıyorum hangisini almamı önerirsiniz PS4 Pro fiyatına.
Kesinlikle Xbox Series S.Xbox modellerinden pek anlamıyorum hangisini almamı önerirsiniz PS4 Pro fiyatına.
Bende PS4 Pro beyazı var 2600 TL'ye almıştım sana 3200 TL olur yanında Just Cause 3 hediye.
Fanboyluğu bırakıp, objektif düşünmek lazım. Forza, Gears, Halo gibi oyunlar da var.PS4 Pro'ya bir sürü özel oyun çıkmıştır ama Xbox'a çok çıkmadı.
Xbox One X alabilirsin. Tabii o kadar parayı eski nesil konsola vermek mantıklı değil, Series S alman en iyisi.Xbox modellerinden pek anlamıyorum hangisini almamı önerirsiniz PS4 Pro fiyatına?
Just Cause 3 600 TL mi?
![]()
Bir şey diyeceğim siz kör müsünüz? devamında Xboz Plus yazmışım yani Xboxa olan oyunlar demek oluyor değil mi?Fanboyluğu bırakıp, objektif düşünmek lazım. Forza, Gears, Halo gibi oyunlar da var.
Xbox One X alabilirsin. Tabii o kadar parayı eski nesil konsola vermek mantıklı değil, Series S alman en iyisi.
![]()
Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 12.642,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rahat 4-5 sene giderXbox Series S alsam iyi olacak peki ömür olarak ne kadar gider?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.