PS4 mü, Xbox mı?

Bence Xbox Series S al. Çünkü PlayStation tarafında oyun fiyatları 1000 TL'yi buluyor ama Xbox tarafında GamePass var.

Türkiye'deki insanların büyük çoğunluğu için Series S en iyi seçenek haline geldi, 21 Haziran itibariyle PS5 oyunları yine zamlandı, Playstation ülkemizi takmıyorken ürünlerini almak mantıklı bir seçenek değil diye düşünüyorum. Game Pass'i zaten biliyorsundur, Series S ile birlikte çok iyi oluyor.

PlayStation Store'daki son zamlar sebebiyle Xbox'a yöneliyor çoğu kişi haklı olarak. PlayStation Exclusive oyunlara gelecek olursak, bence artık öyle değiller. Hepsi PC platformuna geliyor yavaştan. Yani Series S iyi bir tercih olur. Ayrıca Game Pass üyeliğiniz de olursa tadından yenmez.

Hocam ps devri geçti gibi ya yayıncı aleti oldu biraz o

PS4 al kesinlikle Letgo'da 2.elleri 2000 TL'den başlıyor. Kırdırırsın bir sürü oyun var. Last Of Us 2 vs.

PS Store'a zam geldi böyle bir ekonomide en mantıklısı Xbox Series S olur.
Game Pass farkıyla X box tabii ki.

Bence Xbox Series S al. Çünkü PlayStation tarafında oyun fiyatları 1000 TL'yi buluyor ama Xbox tarafında GamePass var.
Ps4 kırdırınca aşırı güzel oyunları beleşe oynayabiliyorsunuz.
PS4 Türkiye'de kırdırılıyor mu?
1 gün önce evde kendim kırdım hocam. Sadece 1 saatinizi çok acemiyseniz 3-4 saatinizi kırmak ile uğraşarak geçiriyorsunuz. Ben yabancı bir kanalı buldum. Türkler yapamıyordu. Ps4 Jailbreak Stability yazarsanız çıkıyor bir sürü güzel içerik. Şu an 7.55'e kadar kırdırılıyor. Benimki 7.55 Last Of Us 2 filan oynuyorum. Akıyor oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…